Letiště Mnichov

Letiště Mnichov https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/266479/mid_letiste-mnichov-Kx2-266479.jpg 2 4 3

Co člověka přivede k sebevraždě? Je to jeden zlomový moment, nebo k ní nevyhnutelně směřuje celým svým životem? A jak si s ní mají poradit pozůstalí? Miriam zemřela v Mnichově na anorexii. Její bratr (z Londýna) a otec (z Ameriky) si přijeli vyzvednout její tělo, ale než jim ho úřady vydají, mají spoustu času na cestování - po Německu i po vlastních myšlenkách. Teď oba čekají, až se zvedne mlha a oni budou moci odletět. Podaří se jim ale Mnichov opravdu opustit?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Thrillery

Vydáno: , Argo
Originální název:

Munich Airport , 2014


více info...

Přidat komentář

beanstk
07.01.2019 2 z 5

Dějiny jedné rodiny říznuté roadmovie otce se synem po Německu, Belgii, Lucembursku. Do poloviny to celkem šlo, pak už jsem dočítal jen silou vůle - iracionální chování hlavního hrdiny mne iritovalo čím dál více. A ještě varování - celé je to napsané (nebo vydané) formou jednolitého textu, není členění na kapitoly, ale ani na odstavce! Opravdu se to čte mimořádně obtížně...

Jarousz
07.12.2015 1 z 5

Po dlouhy dobe jsem si koupil knizku bez doporuceni, Chtel jsem se nechat prekvapit. A to uz zase chvili neudelam. Pro mne naprosto zbytecne cteni.


true.penny
12.11.2015 1 z 5

Tato kniha pro mne byla jedním velikým zklamáním. V obchodě zaujala, nicméně doma přišlo vystřízlivění hned s první stránkou. Kniha byla neosobní, nedostávalo se mi z ní žádných emocí, nevtáhla mě do děje, nezaujala mě. Chování hlavní postavy ve většině situací absolutně nedávalo žádný smysl, bylo nelogické, naivní až trapné.
Nakonec už jen konstatuji, aniž by se to samotného hodnocení knihy jako takové týkalo, že za tu přemrštěnou cenu si čtenář koupí k příběhu také nepěknou obálku, otřesný překlad, text s překlepy a ne zrovna pevnou vazbu.
Za mě, bohužel, absolutně NE.

Štítky knihy

letiště Mnichov

Autorovy knížky

Greg Baxter
americká, 1974
2015  30%Letiště Mnichov

Kniha Letiště Mnichov je v

Přečtených4x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce5x
Chystám se číst2x