Létání bez strachu

Létání bez strachu https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/184887/letani-bez-strachu-184887.jpg 4 5 2

Zajímáte se o létání? Chtěli byste proniknout za letištní přepážky a dozvědět se víc? Nebo máte naopak z létání strach a chcete se svých obav zbavit? A nebo prostě jen často cestujete letadlem a zajímá vás, co se okolo vás děje? Pak právě vám je určena publikace Létání bez strachu. Autoři – kapitán dopravního letadla, zkušená letuška a letecký lékař – zodpoví všechny otázky, které si v souvislosti s létáním kladete, a umožní vám tak nahlédnout do pilotní kabiny i do každodenního provozu letiště a práce pilotů a palubních průvodčí. Zajímá vás, jak jsou vybíráni a cvičeni piloti a palubní průvodčí? Jak probíhá údržba letadel? Jestli se může letadlo s něčím srazit? Co je to turbulence? Jaký vliv na létání má počasí a jak jsou letadla chráněna proti únosu? Odpovědi na všechny tyto, ale i mnohé další otázky vám tato kniha poskytne. Autoři navíc poradí, jak překonat obavy z létání, a vysvětlí, jaký dopad může mít létání na váš zdravotní stav. Proč se lidé bojí létat, jak se tohoto strachu zbavit? A jaký je vliv létání na lidské zdraví? Kniha je nabitá informacemi a radami, s jejichž pomocí se strachu z létání může zbavit každý – stačí se jen rozhodnout a můžete si koupit letenku!... celý text

Přidat komentář

xxtom
04.09.2018 3 z 5

Kniha vysvětluje základní principy létání dopravních letadel, provozu na letišti, bezpečnostních opatření. Na vše nahlíží z pohledu člověka, který se bojí létat. Kromě vysvětlování popisuje i rady, jak se strachem z létání pracovat a eliminovat ho.

between
19.12.2013 4 z 5

Knihu jsem si přečetl pro zajímavost, ačkoliv se létání nebojím. Pro lidi se strachem je asi dobře napsaná a najdou tam spoustu informací, které povedou k větší důvěře v leteckou dopravu a schopnost překonat strach. Pro mě spíš bylo zajímavé zjistit, čeho všeho se lidé mohou bát a něco málo ze zákulisí leteckého personálu a technických věcí.


Štítky knihy

strach letecká doprava

Kniha Létání bez strachu je v

Přečtených7x
Knihotéce3x
Chystám se číst1x
Chci si koupit4x