Lesní majáles
kniha od: Tony Wolf (p)
KoupitKoupit eknihu
Pohádková kniha o životě lesních zvířátek.
https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/109265/lesni-majales-109265.jpg 4.730Série | Lesní lid 1. |
Žánr | Pro děti a mládež, Pohádky |
Vydáno | 1992, Fortuna Libri (ČR) |
Orig. název | Meet The Woodland Folk, 1983 |
více informací... |
Komentáře (7)
Kniha Lesní majáles

někdy je potřeba sáhnout i po dětské knize...….ilustrace i příběhy se mi oživily stejně, jako když jsem ji četla svým dětem

Kniha mého dětství.Má moc krásné příběhy a ještě krásnější ilustrace.Jsem rád,že jsem ji mohl v tento čas předčítat svému synkovi.

Koupila jsem tuhle knížku pro dceru když měla rok.Pohádka má tak nádherné ilustrace,že dcera neuměla pořádně mluvit,ale poznávala na obrázku různá zvířátka.
Až na jeden ,máme doma všechny díly víl,skřítků a obrů.A pokud bych ten chybějící našla v obchodě koupím ho.Pak ho za pár let vytáhnu a až budu mít vnoučata, naučím je poznávat lesní zvířátka a kruh se uzavře.

Tohle je asi jediná knížka, kterou jsem přečetla víckrát než Pána Prstenů a kolikrát jsem jí otevřela jen abych se kochala nádhernými ilustracemi, to se ani nedá spočítat.

Tohle bylo mé dětství! Knihu jsem milovala. Hlavně díky překrásným animacím které jsem měla před sebou rozprostřené prostě pořád. Fascinovaly mě domečky těch zvířátek.
Autor a jeho další knihy
- Má velká kniha 1991
- Lesní majáles 1992