Temno přichází

Temno přichází https://www.databazeknih.cz/img/books/85_/85892/legendy-o-lone-wolfo-85892.jpg 4 47 4

Legendy o Lone Wolfovi série

< 2. díl >

Rytíři řádu Kai podlehli ničivému útoku Temného pána Zagarny, vedenému proti jejich klášteru. Strašlivý masakr přežil pouze jediný mladík – Silent Wolf. Rozhodne se pomstít smrt svých druhů. Kouzelnický učeň Banedon a tajemná bytost Alyss jsou jeho jedinými pomocníky. Silent Wolf se vydá na zoufalou cestu plnou nástrah do hlavního města, aby varoval krále Ulnara před hrozícím nebezpečím sil Temnoty.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , AFSF - Asociace fanoušků science fiction
Originální název:

The Dark Door Opens , 1989


více info...

Přidat komentář

Luigi1
19.01.2021 5 z 5

Takže klášter kde sídlili rytíři řádu Ka.Byl to hrozný masakr ve kterém se zajatci nebrali.Toto krveprolití přežil pouze Silent Wolf.Má dva kamarády v podobě kouzelnického učně Banedona a tajemstvím zastřená bytost Alyss.Wolf se rozhodl pomstít smrt svých kamarádů.

MišákB
12.05.2017 4 z 5

Moc hezká oddechová záležitost, narozdíl od gamebooků o Lone Wolfovi, u kterých je dost poznat, že jsou určené i pro mladšího čtenáře - zuří v nich válka s odporným a zvráceným nepřítelem, ale tak nějak se nemluví o těch opravdových hrůzách. Tady se s tím autor už ne***e a nebojí se toho, je to daleko opravdovější a na to, že je to v podstatě pohádka, je místy dost drsná. A je to zábava.


Ardein
18.04.2014 4 z 5

Nesehnal jsem jedničku a ani pokračování. Do dneška mě to trochu mrzí, protože tento díl byl perfektním kouskem fantasy. Přečetl jsem ho několikrát a hlavní postavy si velice oblíbil. Vím, že to vychází z řady gamebooků od stejného autora a zkoušel jsem je i číst, ale nějak to není pro mě, protože radši čtu souvislé vyprávění, než abych furt někam otáčel. Snad se mi někdy poštěstí a já v nějakém antikvariátu narazím na zbylé díly o posledním rytíři z řádu Kai. :)

Yarwen
01.05.2013 5 z 5

Druhý díl ze tří, které vyšly k sérii gamebooků o Lone Wolfovi. Děj Temna přichází odpovídá prvnímu dílu gamebooků Útok ze tmy a čtenář tak má možnost srovnávat svou cestu s tou, po jaké se vydal Lone Wolf.

Štítky knihy

kouzla dobrodružství

Autoři knihy

Joe Dever
anglická, 1956 - 2016
John Grant
skotská, 1949 - 2020

Kniha Temno přichází je v

Přečtených75x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce87x
Chystám se číst7x
Chci si koupit6x