Legenda o Dagad Trikonu: Návrat Avastů

Legenda o Dagad Trikonu: Návrat Avastů https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/153505/bmid_legenda-o-dagad-trikonu-2-dil-navrat-avastu-153505.jpg 5 5 3

Pokračování legendy o návratu osvícené civilizace Zlatého věku pro přechod současným okamžikem evoluce. Hrdinové příběhu o hledání vlastního Já musí odhalit další tajemství nejsnazší cesty Domů. Když lidé pochopí, že nástroj ke svému osvobození mají v sobě a začnou ho vědomě používat, pokusy Temna zotročit lidskou rasu definitivně ztratí šanci. Transformativní, v meditaci psaný text. „Aby mohla existovat Hra, musí se vytvořit vzdálenost. Když není vzdálenost, nemůže být cesta. Když neexistuje oddělení, neexistuje shledání. Abychom znovu našli Vnitřní svět a patřil nám už navždy, museli jsme se od něj nejdřív oddělit. Něco zůstalo ve Velkém plánu otevřené, a to něco jsme my. Kdyby bylo všechno pevně dané, nemohla by existovat Hra. Hra potřebuje nahodilost, otevřené možnosti. A tu nahodilost vytváří právě naše svoboda. Bez svobody nevznikne vzdálenost, nevznikne příběh. Člověk je oddělen od smyslu svého života, aby ho mohl najít. Teprve pak má na něj skutečný nárok.“ JEDNA Z MNOHA ORIGINALIT TÉTO KNIHY: PŘI SPOLUPRÁCI PŘEKLADATELKY S AUTOREM, VYŠEL ČESKÝ PŘEKLAD DŘÍVE NEŽ ANGLICKÝ ORIGINÁL!... celý text

Vydáno: , Marta Heinlová - Anorhadská lilie
Originální název:

The Legend of Dagad Trikon - The Return of the Avastas , 2013


více info...

Přidat komentář

dada108
01.02.2015 5 z 5

Druhý díl je ještě lepší než první, k mé radosti. Popis zničení Avastské knihovny málem způsobil, že jsem přejela zastávku a ještě se rozbrečela na veřejnosti. To už se mi nestalo dlouho! Prolínání dimenzí a rozhovor s Williamem Blakem byl strhující. Jediné co mi trochu vadí a myslím, že to byl autorův nápad neprodává se kniha komerčně, prostě je na doporučení, i celá kniha je o hledání tajemství a beru to jako jeho vtípek. Přijde mi to škoda, ale možná, že je to o tom, že skvělé věci, které stojí za to člověk musí hledat :) Taky bych uvítala pevnou vazbu, poněvadž to je na vícero čtení!

AlenaBul
01.04.2013 5 z 5

Autor nepopsatelných kvalit. V jeho knihách je tolik pravdy, kolik by člověk v příběhu tohoto typu neočekával. Jednoznačně doporučuji.


sanat
07.03.2013 5 z 5

Opět se mi potvrdilo to co jsem zažil u předešlých autorových knih: Po přečtení knihy jsem zase o kousíček popolezl na žebříčku vnímání JEDNOTY SVĚTA a mé obzory se rozšířily.

Autorovy další knížky

Gregoire de Kalbermatten
švýcarská, 1949
2011  91%Legenda o Dagad Trikonu
2008  87%Advent
2012  100%Legenda o Dagad Trikonu: Návrat Avastů
2008  60%Inkognito

Kniha Legenda o Dagad Trikonu: Návrat Avastů je v

Právě čtených1x
Přečtených5x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chystám se číst3x