Legenda

Legenda https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/421198/bmid_legenda-dBu-421198.png 4 351 48

V ringu série

< 6. díl >

Bojuje za uznání. Bojuje za ni. Bojuje proti démonům ve vlastní krvi. Maverick „Mstitel“ Cage chce dosáhnout na vrchol a stát se legendou ringu. Svoji identitu pečlivě tají a mezi bojovníky je známý jako nový hráč s touhou po pomstě a zlověstným tetováním na zádech. Chce si vyrovnat osobní účty s jedničkou Undergroundu, jediným a jedinečným Remingtonem „Uragánem“ Tatem. Když se Maverick seznámí s mladou dívkou, zajiskří to mezi nimi. Reese Dumasová je sestřenice Remingtonovy manželky, měla by tedy fandit jeho protivníkovi a držet se od Mavericka dál. Maverick je však odhodlaný bojovat o ženu, kterou miluje, i s monstry ve vlastní krvi. Oči celého světa se upírají jen na ně a vítěz vejde do historie jako největší bojovník ze všech. Jako legenda. Dokáže pravá láska vše překonat? Maverick na to spoléhá.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Legend , 2016


více info...

Přidat komentář

Silvisek
04.05.2023 5 z 5

Moc se mi to libilo. Bylo to tak napinave, ze jsem nemohla jen tak prestat cist. Zavzpominala jsem i na Remyho a Brooke.

Misshell1
13.04.2023 5 z 5

Tohle jsem smlsla jako jahodu. Bylo to rychlé, čtivé, plneé tajemství, romantiky, sexu a boxu. Líbilo se mi prolnutí s postavami Remy a Brooke.


Jita160
21.03.2023 5 z 5

Jsem velká fanynka této série takže volné navázání a pokračování kde jsem se opět mohla setkat s Brooke a Remym jsem si nemohla nechat ujít.
Prostě si mě tito drsní a svalnatí muži získali. Opět se příběh odehrává v drsném prostředí boxerského ringu, ale i tak na mě působil hrozně mile nic mě na něm nebolelo. Pro Mevericka a Reese to byla první opravdová láska a tak se jejich příběh nesl v celém duchu.
Rozhodně doporučuj ...tomu neodoláte.

oresvo
16.02.2023 5 z 5

Miluji příběhy z prostředí boxu a bojovníků, tady ten příběh se mi libil. Nejlepší byl konec .
Mám ale jednu výhradu. Autorka moc opisuje jejich pocity, sex ( průnik a osahávání ) kdyby toho bylo méně bylo by to dokonalé.
Mav je zlomený kluk , kterého jeho otec nemiloval. Má ale odhodlání stát se nejlepším . A jde si tvrdě za tím.
Reece je fajn holka, možná trochu ustrašená ale i ona se nakonec vyloupne v sebevědomou ženu.
Líbila se mi i Reakce ( pomoc ) Remyho, je to proste fajn chlap.

sssimkova
08.02.2023 2 z 5

(SPOILER) Tady se bezhlavě zamilovali na základě čeho? Já jsem asi bez růžových brýlí, ale láska z pár pohledů v posilovně fakt v lidech neroste... Tady vznikla láska až za hrob, ale chybí tam takové to proč... Co je na něm, na ní úžasného... Autorka chtěla knihu ozvláštnit, a když tam nemohla narvat psychickou poruchu jak v případě Remiho, šoupne tam problémy s chlastem... Ok, ať to tam dá, ale ať to tedy má hloubku a věnuje se tomu víc než pět stránek... O poruše Remiho by šla napsat samostatná chyba, tak proč tady není víc historie z alkoholového období? Místo toho, jak chvilkama řeší, že je moc tlustá a začíná znovu, protože v rámci léčby z chlastu přibrala... Mohlo to mít potenciál, který autorka moc nezvládla. ..

Adriana21
25.02.2022 4 z 5

Další super díl. Knížku jsem přečetla během jednoho dne. Fakt paráda.

Artep071
12.02.2022 5 z 5

Další skvělý příběh , který mě neskutečně bavil!!! Jsem fanoušek Remyho a Brook a mrzí mě, že se s nimi vlastně loučím, jelikož mi budou opravdu chybět , ale všichni kolem nich Mell + Grey, Pandora + Kenna, Reese, jsou úžasní a Maverickův příběh měj skvělý náboj a jiskru ... chybí mi příběh ostatních z týmu Remyho ... těším se na závěrečný díl " Racer"
určitě všem doporučuji přečíst si celou sérii , protože je moc povedená :)

Pája699
26.08.2021 5 z 5

(SPOILER) Tak tohle mi neskutečně sedlo. Miluju box a prostřední MMA, tkž tato kniha byla jak dělaná mě na míru Za mě jedno velké ANO a jdu hned objednat zbylé díly ze série. K tomu úžasnááá obálka, moje srdce plesá. Jednu malou výtku bych přeci ale jen měla. Epilog byl více rozvedla, takové hodně krátké sdělení, jak to s hlavními hrdiny Mavericka a Reese dopadlo. Klidně bych byla i po pokračování knihy .-) Příběh mě neskutečně bavil.

„Náš jediný a jedinečný, dámy a pánové! Nejobávanější začátečník, jaký kdy vkročil do tohoto ringu.
KRÁL, Mstitel, Maaaaverick Caaaage!“

nikca3976
25.08.2021 5 z 5

Tak tento díl byl skvělý.Čekala jsem trochu něco jiného ale mile mě to překvapilo. Jak Maverick,tak Reese si mě získali...oba sympaťáci..ze začátku jsem se celkem bála, že bude Maverick stejný šmejd jako jeho otec,ale chlapec překvapil ️ Taky se mi strašně líbilo, že se tu ukázal Remyyyyyyyy...a to hodně často vzhledem k tomu, že spolu měli i zápasit...tady se jenom znovu ukázalo že Remington Tate má koule a charakter ️ a malý Racer...no bože malinkej miláček ️ten mě úplně zdolal ️

Laf
28.07.2021 4 z 5

Poutavě napsaná kniha pro chvíle pohody. Čte se rychle a do série se skvěle hodí. :)

LadyAlena
05.01.2021 5 z 5

Na této knize musím vyzdvihnout to, jak je nezvykle nekomplikovaná a hlavní postavy si tam pomáhají, až na nějaké drobné předsudky vůči hrdinovi je to prostě pozitivní čtení. Čtu opravdu hodně a takovouto knížku mám za večer přečtenou, byla pro mě pohlazení po duši po řadě jiných komplikovaných dějů, kdy se nechápou, uráží, přehlíží ... tohle bylo super :-)

luzajickova
10.11.2020 5 z 5

Mě opravdu už nepřekvapuje jak tahle serie je dokonalá tedy alespoň pro mě je.. ♥
Autorka naprosto vystihuje box a vše kolem toho...mám ráda její styl psaní a nikdy mě to snad ani neomrzí protože k tomu můžu napsat opravdu jedině jedno slovo a to je PERFEKTNI! Tohle je snad první díl z této serie kde muž (Mav) nešel tak po ženě (Reese) nedával to hned najevo jako to dělali ostatní (Remy,Grey,Kenna) ale strašně se mi to líbiloo... Já nějak měla tušení kdo je Maveho otec ale stále se mi tomu nechtělo věřit i když jsem se utvrdila v tom že moje tvrzení bylo správné.. Každý Syn není stejný jako jeho rodiče a Mav byl o dost lepší než jeho fotr spíš bych je neměla srovnávat to prostě nejde... protože jeho otec byl opravdu parchant který neuměl jednat fér za to Mav to uměl... Jakože Racer? To je tak zlatý kluk milovalaa sem hoo to jeho Meviku a Uí to bylo tak zlatéééé ♥♥
Remy,Brooke,Pete,Riley,Diana,Lupe ♥ Celý tým milujuu ale to už jsem psala u jejich knih). Moc se mi líbilo jak tým Rema přijal Mava.. Remy mu pomáhal pokud se to tak dá nazvat Mav ho prostě zaujal ne nezaujal Remy v něm uviděl sám sebe a choval se k němu tak jako Mava otec ne.. Remyy je prostě jedinečný a hodný i když si to o sobě kolikrát nemyslí ale s Brooke jsou k sobě jako stvoření ♥

hana1105
01.11.2020 5 z 5

Kdybych měla knihu okomentovat jedním slovem, bylo by to bomba. Celá série je super. Skvělá oddechovka.

Ella161
16.09.2020 5 z 5

Já nevím, jak to ta autorka dělá. Jak mě každý její příběh dokáže tak získat. Strašně se mi líbí její styl psaní. To, jak popisuje jednotlivé situace i postavy. To, jak každá její mužská postava jen z pohledu pozná, že ta holka je pro něho pravá. To, jak hlavní postava ( v tomhle případě Mave) je majetnická, silná či milující. To, jak se každé výzvě postaví.
Všechny její příběhy mám moc ráda, ale tenhle? Tenhle jsem si zamilovala úplně nejvíc. Maverick je silný. Jeho příběh je silný. Strašně moc jsem ho prožívala. V jednu chvíli mi začaly stékat slzy, aniž bych věděla proč. Dojalo mě, jak si Remy vzal Mavericka pod svá křídla. Jak mu Remy poskytl otcovskou lásku, kterou tolik postrádal. Jak mu pomohl trénovat i přesto, že to je syn jeho největšího nepřítele, který nikdy nebojoval fér. Ovšem to se o Maverickovi tvrdit nedá. Vždycky bojoval spravedlivě, silně a vždycky, vždycky byl upřímný. Rozplývala jsem se nad tím, jak si chránil to, co je jeho. Tedy Reese. Tu holku moc miloval. O tom vůbec nebylo pochyb. Poznala jsem to z každého slova i gesty. Z každého jeho pohledu či doteku. Autorka každý jeho pohled popsala tak skvěle, že jsem si ho dokázala živě představit. Maverickovi jsem přála všchno to, čeho dosáhl. Všechny jeho splněné sny. On si to totiž zasloužil. Vybojoval si stát se legendou i jeho holku na celý život. A jak Reese výstižně poznamenala- Nic netrvá věčně. Jen legendy a.. a oni.

Evule114
14.09.2020 5 z 5

Sice Legendu jsem četla s Hoooooodně velkým rozestupem od předešlých dílů, ale i tak byl skvělý a vůbec mi nevadila ta odluka, protože Remyho jsem si pamatovala, jak kdybych ho četla včera. Celou sérii vřele doporučuji, je opravdu povedená. Teď už se jdu vrhnout na Racera, na toho se opravdu těším :-)

ivetapl
25.08.2020 5 z 5

Tak tohle byl nejlepší díl. Na konci jsem Brečela. Reese i Maverick jsou skvělý už od začátku. Líbilo se mi, že tam nebylo žádné odloučení mezi nimi, žádné zranění, žádný důvod se omlouvat a dávat se dohromady znovu. Celá série je povedená. Čtivá.

pavlikova9332
04.08.2020 5 z 5

Moc hezký díl. Sjela jsem celou sérii od začátku a těšila se na další díl. Moc me mrzi ze Pandora a Melanie jsou zmíněný jen okrajově. Ale za příběh dávám plný počet

betule3
14.07.2020 4 z 5

Knih jako je tahle jsem četla už nespočet. Všechny je spojuje hlavně extrémní čtivost , která se tady opět dostavila. Postavy byly všechny sympatické a dobře napsané. Není to to nejlepší dílo z tohoto žánru, které se mi kdy dostalo do rukou, ale rozhodně stojí za přečtení. Celkově to pro mě byla skvělá odpočinková kniha na jeden večer.

Myška43
31.03.2020 5 z 5

Úžasná kniha, super příběh.Mavericka jsem si zamilovala hlavně proto, že ikdyž je náš rodič špatný, nemusíme být jako on a záleží jen na nás, jak se k životu postavíme a jak si jdeme za svým cílem. To jak stál při svém trenérovi a jeho láska k Reese,no co více dodat, prostě si knihu přečtěte,stojí zato!!!!!!!!

petulkapeta
31.03.2020 5 z 5

Remy byl užasny už v tom že ho neodsoudil kvuli tomu či byl syn...a laska mezi Rees a Cagem užasne :)