Ledové stopy zapomnění

Ledové stopy zapomnění https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45619/ledove-stopy-zapomeni-45619.jpg 4 8 2

Autorka, psychoterapeuta Monika Plocová, přichází s již druhou knihou v pořadí. Ve své první knize Na špičce ledovce vypráví o vlastní trnité cestě k abstinenci. V této nové knize se s vámi chce podělit o reálné životní příběhy dívek a žen z oddělení závislostí žen v pražských Bohnicích, které zaznamenala již z pozice tamní psychoterapeutky. Poutavým způsobem popisuje osudy jednotlivých hrdinek a vývoj jejich závislosti a léčbu. Zároveň také laicky vysvětluje odborné termíny i hovorové výrazy, které se v léčebně používají. Pomocí vlastní sebereflexe a odborných znalostí proniká hlouběji do životních trápení hrdinek a vtahuje čtenáře do světa za sklem… Kniha Ledové stopy zapomnění může jistě oslovit tisíce těch, kteří některé z drog propadli, současně ale přibližuje svět závislosti i těm, kteří o něm nic nevědí, nebo se jich dotýká prostřednictvím někoho v jejich okolí.... celý text

Přidat komentář

lilly1
17.04.2023 3 z 5

Autorka,jež sama bojovala se závislostí na alkoholu a podstoupila úspěšnou léčbu,nyní jako psychoterapeutka pomáhá ženám a dívkám bojovat s jejich závislostí.Jednotlivé příběhy-osudy- jsou psané tak,jak se staly...Proč k závislosti dochází,čím si dotyčná prochází,jaké fáze má před sebou...to vše a mnoho dalšího v těchto příbězích naleznete.

Elis1528
06.08.2017 5 z 5

Další výborná kniha, nevím co bych ke knize dodala, stejně jako k autorce. Prostě všechny knihy od Moniky byly pro mě a budou jedny z těch nejlepších a vím, že když je budu ještě někdy číst, nadchnou mne vždy skvěle tak jako poprvé.


Autorovy další knížky

Monika Plocová
česká, 1966
2005  67%Na špičce ledovce
2008  74%Ventil
2006  75%Ledové stopy zapomnění
2007  75%Všechno má svůj čas

Kniha Ledové stopy zapomnění je v

Přečtených18x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce3x
Chystám se číst9x
Chci si koupit6x