Léčivá síla vody

Léčivá síla vody https://www.databazeknih.cz/img/books/66_/66812/bmid_leciva-sila-vody-9lG-66812.jpg 4 15 4

Důkazy fascinujících vlastností základního životního elementu. Tato publikace podává přesvědčivé důkazy toho, o čem psali zasvěcenci všech dob, co věděli i starší alchymisté a velcí duchovědní badatelé. Voda, jak se dozvíte na stránkách této strhující knihy, je schopná vstřebat a předat dobré nebo špatné vibrace a myšlenky. Má vynikající, sotva očekávánou paměť, lze ji různými způsoby ovlivnit, a to jak pozitivně, tak i negativně. Voda vnímá hudbu, protože reaguje na její vibrace. Dokonce se ukazuje, že"umí číst", že je schopná reagovat na duši a podstatu slov a jejich morfogenetická pole.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus Zdraví
Vydáno: , Eminent
Originální název:

の結果を表示しています (Die Heilkraft des Wassers)


více info...

Přidat komentář

Žlutotemenný
08.01.2022 3 z 5

Má to spousty fotek, ale, co se týče obsahu... Místo, aby čtenář dostal vodopád informací, je to spíš vlažný potůček.

MOu598
02.07.2019 3 z 5

Velká, barevná foto z přírody a pak hlavně krystalů nebo vloček? vody. V tomto je kniha reprezentativní.
Autor se snaží dokázat, že krása krystalů vody záleží na tom, jak s ní zacházíme - špiníme ji a regulujeme, pak krystaly ani nevzniknou, mluvíme před ní hezky, pouštíme jí hudbu - krásné krystaly.
Věřím, že voda je asi to nejdůležitější na planetě. Musíme si ji chránit. Fascinuje mne. Ale i přes několik článků různých osobností v knížce, nevěřím, že vločky vody přijímají informace.
Citát:
"Velký indiánský náčelník Duvamišů Seattle z nejodlehlejšího cípu Spojených států roku 1855 tlumočil prezidentovi Washingtonu svůj údiv nad tím, že člověk může kupovat a prodávat zemi i vodu."


meluzena
11.08.2017 4 z 5

Emotovy myšlenky a fotografie v knize uvedené jsou pozoruhodné a podněcují k hlubšímu zamyšlení, a to nejen o vodě.
Úvahy ostatních autorů, kteří dostali v knize prostor, se sice také točí kolem tématu voda, nicméně páně Emotovým vhledům jsou více či méně vzdálené (Vás se to netýká, pane Grandere).

„I nám přece taková uvědomnělost v mluvení a myšlení jedině prospěje. Vždyť slova a myšlenky určené druhým mají v první řadě dopad na nás samotné: když do světa vypustím informaci „hlupák“, je to můj systém, který se nejprve a co nejintentivněji naplní touto informací a posléze čeká na odezvu. Zásada „nečiň druhým to, co nechceš, aby oni činili tobě“ zízkává s ohledem na morfogenetická pole a s tím související teorii vibrací úplně nový význam.“

Cíl je jen jeden, cest k němu je bezpočet. Každá je jiná, a všechny mají svou cenu. Každý má tu svou.

herdekfilek
07.07.2011 4 z 5

Zcela jednostranně pojatý výzkum vody. Výzkum estetiky vody. Dle mého sledování byly výsledky průzkumu prokazatelně důkazy síly vůle autora, který pod pojmem démon vidí démona, pod pojmem láska vidí lásku, pod pojmem heavy metal vidí démona. Jak sám Emoto píše, voda do sebe dokáže nasát vůkolní energii, emoce, stav věcí. Emoto trpí odporem k řízným kytarám, tak se to na zkoumané vodě i pozná. Trpí láskou k hudbě vážné, tedy se to i projeví na zkoumané kapce vody. Jeho vnitřnímu profilu věřím. Jeho výzkumu tleskám. Však co je voda, když ne Bůh. Tak přilnavý a všudypřítomný Bůh.

Autorovy další knížky

Masaru Emoto
japonská, 1943 - 2014
2009  86%Zázračná voda
2005  85%Léčivá síla vody
2013  96%Skrytá tajemství vody
2008  85%Skutečná síla vody
2008  84%Zázračná moc vody

Kniha Léčivá síla vody je v

Přečtených23x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce11x
Chystám se číst15x
Chci si koupit9x
dalších seznamech1x