Léčení - Zázrak v nás

Léčení - Zázrak v nás https://www.databazeknih.cz/img/books/83_/83452/bmid_leceni-zazrak-v-nas-Kfg-83452.png 4 13 4

Dozrál čas prožít zázrak v nás, říká Clemens Kuby a dodává, ten, kdo se vyléčí, má pravdu. Ve svém bestselleru Na cestě do sousední dimenze přiblížil svoje cesty za léčiteli a šamany celého světa a dokumentoval různé formy duchovního léčení. Sám se vyléčil z ochrnutí způsobeného přerušením míchy a nyní využívá toho, co se během let dozvěděl o procesech samoléčení a o svém vlastním uzdravení. To, co po dvě desetiletí považoval za zázrak, nyní rozšifroval a rozvinul v metodu, která ukazuje i ostatním lidem cestu k jejich samoléčebným silám.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Eminent
Originální název:

Heilung - das Wunder in uns , 2005


více info...

Přidat komentář

vlkcz
06.03.2022 4 z 5

První část knihy rekapituluje Na cestě do sousední dimenze a vysvětluje, proč se autor rozhodl napsat tuto. V dalších částech pak podává návod, jak aktivovat samoléčící procesy a co za nimi stojí. Vzhledem k tomu, že vychází z vlastních zkušeností a výsledků absolventů svých kurzů, lze se na metodu asi spolehnout.
Jen mi, ve srovnání s knihou Na cestě do sousední dimenze, místy přišel styl poněkud těžkopádný. Ale to už je můj subjektivní názor.

Elea
01.02.2022 5 z 5

Kniha se mi moc líbila, nabídla řadu postupů na vyzkoušení.


olma
25.01.2020 5 z 5

chceš li pro své zdraví něco sám udělat, hledáš cest jak si sám pomoct ke zdraví, tak to je ta správná kniha. Našla jsem v ní další možnost.

Klamm
27.11.2013

Z většinou názorů v knize souhlasím. Mimo světového názoru, jsou zde také popsány techniky vedoucí k vyléčení a zlepšení kvality života. Jelikož jsem je neuvedl v praxi, nemohu jejich účinost plně posoudit. Zdržím se tedy hlasování formou hvězdiček.
Souhlasím však s autorem, že kdo duchovní vyléčení zažil, toho už nikdo o jeho neexistenci nepřesvědčí. Jako vždy, není nad vlastní zkušenost.