Léčení s vílami

Léčení s vílami https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/312985/mid_leceni-s-vilami-px5-312985.jpg 4 32 5

Tento soubor 44 vykládacích karet a knihy vám zprostředkuje hluboce osobní vztah s úžasnou říši víl, které vám pomohou nalézt novou vnitřní sílu a jistotu. Naučí vás přistupovat k sobě samým s větší láskou a úctou. Může vám pomoci při rozhodování, poznávání budoucnosti, pochopení překážek stojících v cestě k vašemu štěstí či úspěchu ve věci, na níž vám záleží. Bude pro vás snazší rozpoznat pravé motivy druhého člověka. S těmito kartami můžete také vykládat druhým lidem. Nad přesností výpovědí karet stane většina lidí v úžasu. Zjistíte například, že jako odpověď na podobnou otázku si budete opakovaně tahat jednu a tutéž kartu. Je vysoce pravděpodobné, že pozitivních výsledků dosáhnete bez ohledu na to, jak moc zkušeností máte s používáním vykládacích karet.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Synergie
Originální název:

Healing with the Fairies Oracle Cards


více info...

Přidat komentář

RendyaDav
26.09.2023 5 z 5

Tyto překrásné inspirativní karty dodají člověku energii, naději a pozitivně působí na harmonizaci těla.

Andělský
17.07.2023 5 z 5

Starší knihy autorky mám rád. Jsou z doby, kdy ještě byla 'normální'. Tuhle jsem si sehnal přes antikvariát. Milé čtení. Pro milovníky přírody a éterických bytostí je to doslova pohlazení.


RenataP
30.12.2016

Znala jsem od této autorky stejnojmennou knihu. A tyto karty vychází u nás už podruhé. Čtyřicetčtyři karet vyjadřuje mystiku, či spíše mystické přemýšlení éterických víl, které podle autorky na rozdíl od andělů vyzařují jemněji a mají nás na naší cestě pouze v pozitivním podporovat. V knize se mi líbilo povídání o magii víl, o rozdílech mezi anděly a i skeptika pak napadá, že na tom cosi může být, protože symbolika těchto bytostí provází lidstvo, co je živo.

Aniday
25.05.2016 5 z 5

milé a krásné... kéž by každý dospěl osobního uvědomění...

Znovuzrozená
24.07.2013 5 z 5

Nádherná knížka pro všechny bytosti, které vidí srdcem a které jsou otevřeny hlubokému propojení se skutečnou esencí přírody a jejím zázračným skrytým světem přírodních andělů. Pak už jen stačí naslouchat posvátnému tichu a nechat se vést překrásnou moudrostí nesoucí se šuměním stromů, krásou rozkvetlé květiny, či třpytem vodní hladiny do středu svého bytí.

Kniha Léčení s vílami je v

Přečtených58x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených3x
Knihotéce35x
Chystám se číst5x
Chci si koupit2x