Léčení bez pilulek od A do Z

Léčení bez pilulek od A do Z https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/243111/bmid_leceni-bez-pilulek-od-a-do-z-9AE-243111.jpg 5 2 2

Známý vídeňský lékař, jenž získal čestnou medaili EU za úspěchy při celostní léčbě rakoviny, představuje alternativní i klasické terapie stovky nejčastějších nemocí, jichž se lze snadno vyvarovat. Velmi srozumitelně vysvětluje čtenářům rozličné způsoby podpory a obnovy selhávajícího imunitního systému. Chemické prostředky mohou život zachránit, ale nikoho nevyléčí, tvrdí dr. Kroiss. V této knize objasňuje bez příkras mezinárodní medicínskou scénu a vysvětluje, z jakých důvodů se stáváme celoživotními pacienty, aniž bychom se uzdravili. Doporučuje nemocným, aby za svou chorobu převzali odpovědnost a v případě onemocnění zvolili tu nejúčinnější a doslova na tělo „ušitou“ terapii. Považuji za lékařsky neetické, pokud není pacient informován o všech účinných a přitom dostupných způsobech léčby, je autorovo klíčové krédo. Nakladatelství Dialog připravuje k vydání i jeho slavnou publikaci Rakovina - šance k uzdravení.... celý text

Přidat komentář

Olous1
05.05.2018 5 z 5

Další zajímavé čtení o zdraví. Autor zde popisuje,že někdy je lepší vyzkoušet alternativní medicínu než sahnete po chemii...pilulkách...co si budeme nalhávat farmaceutický průmysl je dnes hodně velký byznys.

Jelitovna
10.03.2016

Zase jeden doktor, který trefně vyjádřil základní potíž medicíny:
"Je třeba si ale uvědomit, že medicína již dávno není svébytným vědním oborem. Lékaři se dali oklamat tím nejhorším způsobem.
Nejprve si nechali nabulíkovat, že chemické léky jsou všemocnou zbraní. Kvůli tomu se přestali věnovat uzdravování a místo toho se stávají dodavateli farmaceutických výrobků.
A za druhé se nechávají vodit za nos každý den tím, že za „vědecké“ pokládají jen to, o čem jim farmaceutický průmysl řekne, že to opravdu „vědecké“ je. Z lékařské vědy se tedy v podstatě stala farmaceutická věda. Lékaři věří tomu, že všichni jednají stejně eticky jako oni sami, že tedy i ostatním lidem jde v první řadě o zdraví obyvatelstva. Lékaři se ještě pořád nechtějí podívat nelítostné pravdě přímo do očí. A ona nelítostná pravda zní: Pro (farmaceutický) průmysl platí jiné, a sice ekonomické priority. Koneckonců kachně také neprospívá všechno, co prospívá myslivci. Medicína je v současné době řízena výhradně tržními hledisky, takže přestává být medicínou a stává se spíše představitelem zájmů farmaceutického průmyslu. Lékaři i pacienti plují na jedné lodi – jako oběti nebo jako figurky sloužící vyšší hře."


Štítky knihy

alternativní medicína zdravá výživa

Autorovy další knížky

2015  100%Léčení bez pilulek od A do Z
2015  60%Rakovina - šance na uzdravení

Kniha Léčení bez pilulek od A do Z je v

Přečtených3x
Knihotéce8x
Chystám se číst4x