Lásku dát, lásku brát

Lásku dát, lásku brát https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/237034/lasku-dat-lasku-brat-237034.jpg 3 4 1

Autoři této knížky se snaží najít populární a pravdivou odpověď především na otázky: Proč jsme uprostřed neomezené sexuální svobody stále neuspokojení a nenaplnění? Proč se něco tak krásného a přirozeného, jako je sex, obrátilo v něco tak ubohého a nízkého? Kde se stala chyba? Jaký je správný pohled na to, co je pravá láska?... celý text

Přidat komentář

Han-nah
12.04.2022 2 z 5

Tato kniha svým názvem popisuje lásku a sex v podtextu žití ve víře v Boha. Jak píše autor se zamyšlením " Proč se tak něco krásného a přirozeného, jako je sex, obrátilo v něco nízkého?" Samozřejmě v dnešní době se s tím nečeká až po svatbě. I tak kniha přináší mnoho mouder, kdy popisuje rozdíly přístupu mužů a žen. Popisuje, jak dávat a přijímat lásku, jak překonávat problémy a sladit dvě osobnosti.
Kniha i nevěřícímu ukazuje možnost dobrého vztahu ne na základě fyzické lásky nebo tělesné kráse. Žena a muž musí po sobě toužit, aby měli kvalitní sex, ale zároveň si uvědomit, že jen ten není jenom priorita a vztah se musí budovat kostičku po kostičce i v jiných oblastech.

Štítky knihy

sex křesťanství láska partnerské vztahy křesťanský život

Autoři knihy

Josh McDowell
americká, 1939

Kniha Lásku dát, lásku brát je v

Přečtených5x
Knihotéce6x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x