Final

Final
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/549968/bmid_final.jpg 4 47 47

Láska z ofsajdu série

< 5. díl

Prošla jsem si peklem a vyšla z něj živá. Jizvy na těle i na duši jsem skrývala tak bravurně, že si o mně všichni mysleli, že jsem mrcha. Jenže to byla jen maska, abych se dokázala každé nové ráno nadechnout. Mým světem byly mé děti, ale taky se staly mojí achillovou patou. A on to věděl… Pak se mi do života připletl Marcus. Světlo, které mi dávalo novou naději. Viděl mě takovou, jakou jsem bývala před tím vším. Zasloužím si po všech svým hrách a intrikách normální život nebo mě můj stín stáhne zpátky do temnoty? Markus ve mně vidí víc, ostatní nic. Jmenuji se Carin a toto je můj příběh…... celý text

musivila
24.02.2025 4.5 z 5

Do tohoto dílu se mi ze začátku moc nechtělo. Protože Carin byla v předchozích dílech popisována jako pěkná mrcha.

Ale nakonec kniha překvapila, že byla vlastně úplně jiná než předchozí a za mě lepší.
Zde se netočí vše kolem sexu, paření v klubech atd. Docela akční děj i místy nepředvídatelný.

Problémem této série je, že se vše děje moc rychle. Neznají se a najednou se strašně chtějí.Takže pak jim člověk ty jejich city moc nevěří...

Ale zas na druhou stranu, když potřebuji relax před spaním, knihy Marcy Jell se mi čtou moc dobře.

Cteme_s_Terkou
23.01.2025 3 z 5

Většina hlavních postav v této sérii nestála za moc, ale zde autorka dokázala vytvořit hlavní hrdiny, kteří si něco prožili a měli nějaký vnitřní problém, čímž mi připadaly mnohem uvěřitelnější, ačkoli by jistě mohly být uvěřitelnější ještě více.
Připadalo mi totiž, že některé jejich stíny z minulosti tam prostě jen tak problikly, ačkoli by se mohly mnohem více rozvinout.
V druhé polovině knihy se nám dostává spousta zvratů, kterých bylo možná až trošičku moc, ale líbilo se mi, že se autorka nebála zajít trošku dál a místo, aby hrdiny z jejich problému prostě jen tak nějak vysekala, tak se nebála je zavřít a odloučit.
Zároveň jim také nenechala moc prostoru na vydechnutí, prostě neustále něco řešili.
A tak to, za mě, mělo být. Oba už za sebou něco měli a oba věděli, že život s tím druhým nebude lehký. A taky že nebyl…
S tím souvisí také to, že ačkoli příběh svým způsobem skončil dobře, stále se nejednalo o pohádkový konec „a žili šťastně až do smrti“, čímž se celá uvěřitelnost příběhu ještě o hodně zvedla.
Shrnuto asi takhle…
Jediné, co mi vadilo, bylo, jak rychle se Carina zamilovala… Opět mi, obzvlášť u někoho, kdo si prošel něčím, jako ona, chyběla taková ta opatrnost a váhání, zda-li je to ten správný člověk, kterému může věřit.
Jinak se za mě ale jedná o nejlepší díl, který Marcy v rámci této série stvořila. Konečně vytvořila mnohem zajímavější a propracovanější postavy, nebála se otevřít trošku těžší témata, nepostavila fotbal na první místo, donutila hrdiny k tomu, co by, asi, udělal i normální člověk… Nebo spíš, ukázala, jak by to asi opravdu vypadalo, kdyby se to stalo v reálu a za to ji cením.

#marcyjell #final #laskazofsajdu #vojak #modelka #hatetolove #ctu #recenzuju #ctusrdcem #ceskarecenzentka #solis #milujucteni #ceskaautorka #ceskakniha #kniha #tipnaknihu #erotika

Moniska2410
21.11.2024 5 z 5

Jak se říká, to nejlepší nakonec, tak tady to platí stonásobně.

Pamatujete jak sem v recenzi k prvnímu dílu napsala, že na jednu osobu si musím sehnat číslo na nájemného vraha??? Tak to nám tu osobu chtěla Marcy tak zošklivit, že se to s ní táhlo přes všechny díly, aby jsme z ní pak chtěli udělat nejlepší kamarádku.

Tenhle díl je úplně jiný než ty předešlé, dostáváme nálož všeho..... domácí násilí, minulost na kterou by každý chtěl zapomenout, zločin a v hlavní roli rodina.

Hlavní hrdinka Carina, kterou jsme měli čest už poznat v předchozích dílech není žádné neviňátko. No upřímně, ona jen maskuje vše co se jí kdy v životě událo a že toho nebylo málo. Takže se pak člověk ani nemůže divit, že se občas chovala jak kráva.

Hlavní hrdina Marcus, bývalý voják na dovolené, jak hrozně rád každému říká, ale i on něco skrývá a není to zrovna maličkost. Díky tomu je trnem v oku na více frontách. Je to bratr jednoho z hráčů, takže se s partou sem tam ještě potkáme.

Připravte se na vtipné situace a slovní přestřelky mezi hlavními hrdiny a že jich nebylo málo. A na co se ještě připravte....... že slzné kanálky dostanou pěkně zabrat, takže kapesníčky položte vedle sebe

Tohle byla vážně emocionální nálož a já bych se nezlobila, kdyby byl příběh delší. A ještě menší výtka......Marcy chyběl mi epilog všech zúčastněných, tak jak si ukončila jezdce apokalypsy