Láska ve znamení zvěrokruhu

Láska ve znamení zvěrokruhu https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/106593/bmid_laska-ve-znameni-zverokruhu-ijH-106593.jpg 3 3 2

Čínská a západní astrologie v roli zasvěceného rádce životních i příležitostných partnerů, zábavné čtení o mezilidské komunikaci, povahových vlastnostech, erotických zálibách a současně návod, jak neztroskotat v milostných bouřích. Autorka originálně vyčerpává veškeré kombinace znamení zvěrokruhu v souvislosti s výběrem vhodného protějšku, s početím potomka i s načasováním důležitých osobních rozhodnutí. Jde o nové vydání úspěšné, zcela rozebrané publikace.... celý text

Žánr:
Literatura naučná

Vydáno: , Brána
Originální název:

Guide to love , 1996


více info...

Přidat komentář

Katuska88
25.10.2016 3 z 5

Tak co k tomu říct...
Spisovatelku neznám a také nevím, zda je opravdu uznávaná astroložka.
Podle knihy takto ale nesoudím.
Dostala jsem knihu k Vánocům.
Podle mne je dobrá do knihovny jako "průvodce, kdyby náhodou něco nahlídnout".
Je to zajímavé počtení k večerní diskusi, kde sedíte celá rodina a navzájem si předčítáte pasáže o vašich současných vztazích a bývalých vztazích, občas se nad tím pozastavíte a hledáte, zda na tom něco je či ne, a někdy se tomu zasmějete, ale to je tak to jediné, co může nabídnout. Každá dvojice je napsaná opravdu stručně, někdy až moc, příliš nového se o vztahu s vašim protějškem nedozvíte, a dokonce své osobnostní rysy jsem také hledala marně.
Osobně si myslím, že je to až moc zevrubně popsané "letem světem", a že jakmile píšu o západní astrologii, tak k tomu nemůžu psát i o východní, protože každá je úplně o něčem jiném.

anoti
29.05.2015 3 z 5

Jak najít a neztratit partnera..
Kdy počít potomka...
Co řešit nejdřív....
To hlásá první stránka a ano je to tam, jen jsem nečekala, že to bude rozebrané do 5ti slov :-).
A trochu mě udivuje, že v čínském znamení se např. k mému partnerovi nehodím, ale v západním jsme bomba pár, což je trochu nelogické.


Autorovy další knížky

Suzanne White
americká
1999  100%Velká kniha horoskopů
2011  67%Láska ve znamení zvěrokruhu

Kniha Láska ve znamení zvěrokruhu je v

Přečtených5x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce4x
Chystám se číst2x