Láska, sex a lajky

Láska, sex a lajky https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/454315/bmid_laska-sex-a-lajky-Oro-454315.jpg 4 16 7

Jsou oblíbenější než William a Kate, skandálnější než Harry a Meghan a přitom žijí v malém městě na Moravě. Seznamte se. Karel a Josefína. Pár influencerů co žijí tak trošku spolu a tak trošku na sociálních sítích. Jejich motem je: „Co nelze změřit na lajky, to neexistuje.“ A takhle se ženou životem za vším – vzájemnou láskou, pochopením, zážitky a třeba randěním s neznámými protějšky. Karel a Josefína jsou pár, který si musíte zamilovat a se kterými se budete smát ještě dlouho po dočtení knihy.... celý text

Přidat komentář

JarunkaBerunka
25.09.2023 5 z 5

Originální námět

Gabusza
08.02.2022 5 z 5

Příběh influencerů Karla a Josefíny vás pobaví. Autor popisuje velmi vtipně zážitky těch dvou, a že jsem se u toho nasmála!

Kniha je skvělá na odreagování, řekla bych i výborná na zažehnání čtecí krize :)

Tito dva lidi snad nemají žádné zábrany, erotické scény zde nechybí a bavily mě, oba zkouší spolu podnikat různé výzvy, třeba výměnu partnerů, u toho jsem měla záchvat smíchu :))

Jejich motto zní:
“Co nelze změřit na lajky, to neexistuje”
Nejvíc mě pobavili různá přirovnání.

Doporučuju!!


soupik2012
19.08.2021 4 z 5

Na začátku, mi ten humor v knize přišel dost pubertální, něco jako ve filmu Kameňák. Ale s postupem času, zejména jak to mezi Karlem a Josefínou začne skřípat, se mi příběh líbil stále víc a víc. A je pravda, že jsem se několikrát opravdu od srdce zasmála. Bohužel, podle toho závěru bych si tipla, že se pan Cabák před napsáním této knihy nechal inspirovat panem Hartlem. Ale jak se praví ve známém citátu: „Když dva dělají totéž, není to totéž.“ Závěr se zkrátka nepovedl. A do této knihy se vůbec nehodil. Audiokniha, kterou načetl pan Martin Čevora, vyšla v poloamatérském vydavatelství Čti mi. Takže jsem dopředu věděla, že nemohu očekávat úplně mistrovskou práci. Načteno je to velice slušně, ale příliš monotónně.

jaroiva
05.05.2021 4 z 5

Skvělá oddechovka, konec mi trochu připadal už takový, že autor nevěděl, jak to utnout, ale musím dát lepší 4 hvězdy a nejen kvůli tomu, že se bojím výhrůžek od uživatele TajemnýSmrad :)
Určitě se pobavíte, možná je ten název lehce manipulativní, proto jsem měla trochu obavy, co z toho vyleze, ale dobrý. Možná název zafungoval tak, že snížil očekávání a pak nastalo milé překvapení.

Mrs.Smile
26.11.2020 5 z 5

Knihu jsem přečetla za jeden večer. Autorův styl psaní je natolik svižný, že se od knihy nedalo ani na vteřinu odtrhnout. Neustále vás to nutí číst dál, protože jste zvědaví, jak tohle může dopadnout. Až mě mrzí, že už je po všem. Tuším, že tohle bude pecka.
_________________________________
Spoiler: Takže se těším, až ve Všechnopárty místo Josefíny uvidím samotného autora.
_________________________________
A i u této knihy se už teď začínám těšit na její filmové zpracování.

michal0307
28.10.2020 5 z 5

Doporučuji!

TajemnýSmrad
17.10.2020 5 z 5

Konečně absolutní oddechovka. Zábavná kniha. Velmi krátké věty dávají ději spád a dynamiku. Vtipy jsou občas mírně prvoplánované, ale ve výsledku zábavné a na konci se dostaví i dojetí.

Kniha putuje do oblíbených a varuji každého, kdo dá méně než čtyři hvězdy - pocítí tajemný smrad.

Autorovy další knížky

Marek Cabák
česká, 1987
2020  89%Láska, sex a lajky
2021  88%Můj život s třemi ženami

Kniha Láska, sex a lajky je v

Přečtených17x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce2x
Chystám se číst17x
Chci si koupit8x
dalších seznamech1x