Láska po řecku

Láska po řecku https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/409727/bmid_laska-po-recku-cIF-409727.png 4 132 36

Útěk na ostrov může být řešením všech problémů! Tři nejlepší kamarádky se rozhodnou koupit nádhernou vilu na odlehlém řeckém ostrově a provozovat v ní penzion, aby unikly od svých životních problémů. Stará vila vypadá jako dokonalý splněný sen, skrývá však nejedno překvapení – štědré zásoby ginu ve sklepě, pohledného, ale zadumaného souseda nebo nečekaný příjezd slavné rockové kapely a jejích přitažlivých členů. Dokážou se kamarádky díky novým zážitkům odpoutat od minulosti a začít znovu?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Motto
Originální název:

The Bed and Breakfast on the Beach , 2017


více info...

Přidat komentář

Kristy.Seb
20.02.2024 4 z 5

Věci jsou tak složité, jak si je uděláte.

Skvělý místo pro příběh! Sama jsem byla Skopelosu a jako bych se tam znovu přenesla.

ewi
17.10.2023 3 z 5

prijemna oddychovka uplne stvorena na citanie na dovolenke, idealne na plazi s gin&tonic


Misabi
03.10.2023 4 z 5

Super oddechovka na dovolenou. Must je přitom mít gin s tonikem:-)

misa.lemperova
07.08.2023 5 z 5

Super letní oddechovka, kterou jsem začala číst na dovolené na Krétě a dočítala už doma, takže jsem na nádherné Řecko mohla vzpomínat alespoň tímto způsobem. Ideální knížka na čtení u bazénu nebo moře, nemá složitý děj, člověk si u ní odpočine od každodenních starostí. Prostě moře, slunce, romantika A hlavně happyend, ten nesmí chybět! :)
PS: Pro větší požitek ze čtení nezapomeňte mít vždy po ruce nachystaný gin s tonikem! :))

Cher
04.08.2022 5 z 5

Knížku jsem si vzala na dovolenou a bylo to moc pěkné čtení. Moře, slunce, romantika ....

Renike
14.07.2022 5 z 5

Možná by děj zasloužil jen 4*, ale číst tu knihu o dovolené v Řecku zaslouží těch 5*. Občas jsem se i nahlas zasmala, třeba u těch scén s oslíčkem :)

Kristulda
07.10.2021 3 z 5

Jak již zde bylo vícero zmíněno,je to romantické letní čtení ala červená knihovna, já musím jen souhlasit. Na začátku mě dost vadilo, že to jsou 3 namyšlené, povrchní paničky, co mají rádi luxus. Díky bohu se to dalo číst dál. Palírna byla super. Bylo to i vtipné. Prostě oddechovka se vším všudy, přenesete se do Řecka, nechybí romantika,vtip,trochu sexu a happy end. Co víc si přát od letní četby.

KateTheBlogger
28.09.2021 4 z 5

Příjemné oddechové čtení, ve kterém nechybí romantika, vtipné situace a hlavně krásný řecký ostrov zalitý sluncem.

musivila
06.09.2021 4 z 5

Knihu jsem si vybrala hlavně z důvodu prostředí, kde se příběh odehrává. Jedná se o sladkou letní oddechovku, která vás přenese do slunného Řecka, kde sledujeme osud hned 3 žen.

„Podstrčil nám plané iluze, svou nahou opálenou hruď a písek mezi prsty u nohou. Podstrčil nám sluneční paprsky hladící po ramenou, lenivá idylická odpoledne i večerní koktejly za pohádkového svitu hvězd pod piniemi. Podstrčil nám naději na báječný život a naše bledé anglické ruce po ní chňaply, protože jsme zrovna byly vyčerpané, osamělé a naivní.“

Příběh by to nebyl špatný, kdyby romantické scény nebyly vytaženy do extrémního klišé, nad čímž jsem někdy protáčela oči. Ovšem ilegální palírna ve sklepě neměla chybu :)

„Ostrov, jak se zdálo, jim vyšel vstříc, třem ptáčatům s poraněnými křídly, a kousek po kousku je uzdravoval, aby mohly letět zpátky domů, pokud budou chtít.“

MilackovaN
02.08.2021 5 z 5

Knihu jsem přečetla během dvou dní během dovolené na Zakynthosu. Milá oddechovka, která se zabývá milostnými vztahy tří žen, které se přestěhovaly do Skelidosu.

katst
31.07.2021 4 z 5

Kniha splnila má očekávání.
Lehké oddechové ,holčičí’ čtení.
Nechybí romantika, klasické klišé červené knihovny ani rádoby dramatické zvraty. Naprosto ideální čtení k bazénu, kdy prostředí Řecka dovolí o klidném cestování alespoň snít…

TetaLik
25.07.2021

Kniha me zaujala svym pribehem. Musi to byt nadhera zit v zemi kde je porad teplo a mit moznost se koupat v mori.

irskádívka
15.07.2021 1 z 5

Knihu jsem objevila díky Databázi a potřebovala jsem nějakou oddechovku. To kniha rozhodně splnila. Odpočinula jsem si, čtení rychle postupovalo a dočtení jsem oslavila ginem.
Ale zcela upřímně, mnoho věcí by bylo lepší naznačit a nevyslovit, romantiku nedovádět do neuvěřitelných a trochu za vlasy přitažených situací a mírně se vymanit z šablony jasné červené knihovny, abych knihu brala jako literaturu ne jen jako oddychovku, kterou rozhodně věnuji do nějaké nemocniční knihovny pro povzbuzení unuděných pacientů. Tahle kniha mi potvrzuje pravidlo: když autor podrobně popisuje intimní scény, vyspravuje tím obvykle jednoduchý děj. Kdo zná, trochu mi to připomínalo, jak Rachel z přátel psala knihu po vzoru Chandlerovy mámy;).

PeťulaV.
28.04.2021 5 z 5

Řecko, láska, romantika... Letní pohodovka plná sluníčka, přesně to, co jsem v téhle pochmurné a ošklivé době potřebovala. Taková ta knížka na zahřátí u srdíčka. Tři nerozlučné kamarádky se rozhodnou razantně změnit svůj život. Koupí vilu na řeckém ostrůvku Skelidos, s pár bonusy, o kterých neměly tušení a společně vyrazí vstříc novým zážitkům a novému začátku. Knížka mě bavila, častokrát jsem se zasmála. Celkově krásný romantický příběh se šťastným koncem, takových je třeba víc. Řecko miluji a s touhle knížkou jsem si všechno to krásné tam zase připomněla. Jen tam tak teď doopravdy být, nádhera.

JarkaM
05.01.2021

pěkná prázdninovka

Luciska13
16.11.2020 5 z 5

Spousta slunce, úsměvů a samozřejmě ginu. Tři kamarádky, tři osobnosti a tři příběhy plné lásky. Moc hezký příběh.

Mishi
21.08.2020 3 z 5

Ideální letní odpočinková kniha. Měla jsem chuť sbalit kufry a odletět k moři.

LaBobule
11.07.2020 4 z 5

Letni romanticka kniha. Tri kamaradky objevuji zivot na reckem ostrove, to musi byt parada. Hned bych se pridala. Kniha se cte sama, je to sladarna.

RockMartina
11.07.2020 4 z 5

Někdy je potřeba se zasnít...a přesně k tomu slouží tato kniha. Hned bych s hlavními hrdinkami měnila, líbilo by se mi žít na takovém nádherném místě. Chvilkami byl příběh přitažený za vlasy, byl až moc sladký, romantický, neuvěřitelný. Ale o to možná jde. Prožít takové momenty alespoň na papíře, když realita taková často nebývá :)

Kudík
08.07.2020 4 z 5

Tři kamarádky, které jedou na dovolenou na fiktivní řecký ostrov "Skelidos", a kde si tak trochu omylem, tyto tři angličanky, a to Stella, Frankie a Winnie, koupí penzion s palírnou ginu ve sklepě. Nejvíc mi sedla Stella, asi pro svůj sarkasmus. Jak to dopadne je předem jasné, jen u Frankie jsem byla mírně překvapená. Je to ideální letní čtení s vtipy o oslech. :)

Autorovy knížky

Kat French
britská
2019  74%Láska po řecku

Kniha Láska po řecku je v

Právě čtených2x
Přečtených203x
Čtenářské výzvě20x
Doporučených5x
Knihotéce185x
Chystám se číst119x
Chci si koupit28x
dalších seznamech4x