Láska muže a ženy z pohledu duševních a astrálních sil

Láska muže a ženy z pohledu duševních a astrálních sil https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/116030/laska-muze-a-zeny-z-pohledu-dusevnich-a-astralnich-sil-116030.jpg 5 14 3

1.vydání Zcela unikátní publikace o lásce a partnerských vztazích, jejíž obsah by měl patřit do základního vzdělání všech lidí. Otevření vyššího duchovního vědomí autorů umožňuje v této ojedinělé publikaci zasvěcenější pohled na lásku, na její energetický, duševní a duchovní, tedy i karmický podklad. Toto poznání umožňuje lepší chápání božího a vesmírného řádu ve vývoji vědomí, lásky a v celém životě člověka. Autoři si nekladou za cíl seznamovat čtenáře s celou problematikou lásky do detailů, ale pokouší se názorně ukázat poznanou hloubku božích zákonů, které souvisí s láskou a zachováním duchovní energie a vibraci rodu. Snaží se ukázat smysl a význam lásky v tomto pozemském životě, ale také její další směr vývoje v průběhu nových inkarnací a jejich vyššího duchovního vývoje vědomí. Od začátku vydání této knihy evidujeme stovky dopisů jak tato publikace pozitivně ovlivnila manželský život jejich čtenářů, otěhotnění a následné bezproblémové početí maminek aj. "Český národ má velmi silné a kvalitní duchovní jádro, které je však v současnosti zavaleno masou tvorů bažících pouze po hmotných věcech a lebedících si v malosti; zvaných "emčéčé= malý český člověk... buďto se naplní symbolika vlajky, v níž sloup červené barvy (láska) se sloupem bílé barvy (čistota) stoupající k nebi naplní "trychtýřů modré (duchovnosti) nebo národ zahyne. Klíč k přežití národa je v rukách žen, tato kniha má sloužit k pochopení jejich úlohy."... celý text

Sára073
Sára073
12.04.2019 5 z 5

Pravá láska existuje, každý máme k sobě doplňující duši. Hodně vztahů je také karmických, partneři si musí něco prožít. Jak se pozná a projevuje láska, jaké jsou rozdíly mezi muži a ženami, ženskost a početí, druhy sexuálního spojení, kosmický sex. Proč je láska důležitá. Kniha je psaná živě, autoři vše sami vnímají a zažili.

marvan00
marvan00
09.01.2017 5 z 5

Josef Staněk je nejen originálním myslitelem a léčitelem, ale také svérázným následovníkem odkazu vědeckého solitéra Břetislava Kafky. Lásku muže a ženy sepsal i na základě svých zkušeností s ženami, které se na něj obrátily, protože nemohly otěhotnět a v knize vysvětluje, co se ve vztahu mezi mužem a ženou z pohledu duševního a duchovního vlastně děje, o tom jak je takový vztah na jednu stranu lyricky subtilní a zároveň ve svém významu naprosto zásadní nejen pro dvě osoby, jichž se týká, ale i pro celou společnost. Autor tak fakticky dokládá, že ve verších básníka "Není většího příběhu, než je příběh Muže a Ženy" je mnohem víc pravdy, než by se na první pohled zdálo. Obzvlášť v době politického tlaku genderového neoprimitivismu kniha víc než potřebná, takřka povinnost.


vesirena
vesirena
25.03.2012 5 z 5

Kniha mě velmi zaujala a myslím si, že by ji skutečně měli číst alespoň ženy, které chtějí počít dítě...zejména pokud s početím mají problém.

Štítky knihy

partnerské vztahy

Autoři knihy

Jana Brzobohatá
česká, 1944
Josef Staněk
česká, 1940

Kniha Láska muže a ženy z pohledu duševních a astrálních sil je v

Právě čtených2x
Přečtených19x
Doporučených1x
Knihotéce11x
Chystám se číst7x
Chci si koupit6x