Láska hříšného lorda

Láska hříšného lorda https://www.databazeknih.cz/img/books/86_/86031/bmid_laska-hrisneho-lorda-86031.jpg 3 15 3

Od chvíle, kdy Phillipa Carstairsová vstoupila na tento svět, o ní každý tvrdil, že je neskonale půvabná. Nyní jí bylo čtyřiadvacet a byla krásnější než kdy dřív. Měla stříbřitě zlaté vlasy, zlatohnědé oči, malý, lehce zašpičatělý nosík, plné rty a štíhlou, velmi ženskou postavu. Žádného muže, který ji spatřil, už nezajímalo nic jiného. Pippa o svém vlivu na muže věděla, ale přála si, aby nebyl. Domnívala se, že je pošetilé pyšnit se tím, co sama nevytvořila, a hloupé předstírat, že o tom neví. A přesto právě ji opustil snoubenec krátce před svatbou bez jediného slova vysvětlení... Maxwell André Sutton, lord Montrose, byl krásný muž, velmi dobře si vědom přitažlivosti, jakou má pro ženy. Nikdy také nezastíral, jak ho jejich přízeň těší. Nyní se dostává do neobvyklé situace - nemá se nádherné ženě dvořit, ale má jí pomoci nalézt ztraceného snoubence... Jak asi dopadne putování dvou mladých lidí, na jehož začátku stojí tak prazvláštní okolnosti?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Československý spisovatel
Originální název:

To Love a Wicked Lord , 2009


více info...

Přidat komentář

vcielka
24.07.2020 2 z 5

Tak na 2,5 hviezdy. Chcela som dat tri ale vela knih lepsich od tejto dostalo odo mna tri.
Lasku alebo tuzbu, vasen som z hlavnych hrdinov necitila. Bolo to vzdy akoby z nicoho nic sa zacali bozkavat, bez naboja a vzdy ked ich autorka odpratala do zony bez obecenstva. Potom tie protichodne Maxwellove nechcem ju/milujte sa so mnou/vy ste panna? Nemozem sa s vami milovat... Bla bla bla. Taktiez babicka na zaciatku tvrdi ze vnucka je skvela hracka a sama jeh dlzi 20 sponiek v prši a 40 v neciem com alebo kolko a len o par stran hovori vnucke, ze prave preto, ze v tvari jej vidno kazdu emociu, ju vzdy porazi a dlzi jej 200 sponiek. Takze raz je skvela hracka a o chvilu je hrozna hracka. A nebolo to babinym sialenstvom. To si po sebe autorka neprecitala? A aj to hladanie Noela. Nudbejsie hladanie som v zivote nevidela. Babicka a jej akoze sialenstvo bolo tak iritujuce, az z toho clovek skripe zubami. Hlavny hrdinovia bez naboja a dobre nevykresleni. Ale precitat sa to sa to dalo.

pavlinkaa
29.08.2016 3 z 5

Za mě nic moc. Spousta zbytečně dlouhých rozhovorů o ničem. Nejsem nějak nadšená.


LovelyLucy
05.06.2013 3 z 5

Nebylo to zlé. Čekala jsem více romantiky, ale té bylo po málu, aspoň podle mého. Děj byl trochu moc zbrklý ale to se dalo čekat, když hrdinové stále někam cestují. Ale jinak se mi líbila. :)

Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

Edith Layton (p)
americká, 1938 - 2009
2011  67%Vhodná nevěsta
2008  84%Královna stínů
2011  61%Láska hříšného lorda

Kniha Láska hříšného lorda je v

Přečtených20x
Knihotéce52x
Chystám se číst7x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x