Láska ako prekážka

Láska ako prekážka https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/182749/bmid_laska-ako-prekazka-f63-182749.png 4 120 21

Coco Pinchardová série

< 2. díl >

Coco prežíva úspešné obdobie svojej spisovateľskej kariéry a jej vzťah so sexy Adamom silnie každým dňom. Dokonca začnú spomínať aj svadbu! No odrazu, deň predtým, ako sa k nej má Adam nasťahovať, sa s ňou bez akéhokoľvek vysvetlenia rozíde... Coco to nedá a po neúnavnom pátraní zistí príčinu rozchodu. Adam sa topí vo veľkých problémoch a potrebuje jej pomoc. Zničí Adamova nerozvážnosť ich budúcnosť? Alebo sa ich príbeh skončí rozprávkovým „a žili spolu šťastne, až kým nezomreli“? Láska ako prekážka je veselá romantická komédia plná zábavných britských aj slovenských postáv.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Coco Pinchard's Big Fat Tipsy Wedding , 2013


více info...

Přidat komentář

Sonne
26.11.2023 5 z 5

Původně jsem dala 4*, protože se mi kniha zdála malilililinko slabší než první díl, ale pak jsem si uvědomila, že jsem každý okamžik prožívala spolu s Coco. Napětí, smutek, radost, dojetí. Takže podtrženo, sečteno - skvělá oddychovka za 5*.

Ossinky
05.08.2023 4 z 5

Super oddychovka, místy velmi vtipne napsané.


LenkaMacak
28.07.2023 3 z 5

Milé, velmi čtivé, moc jsem Coco a Adamovi fandila. Rocco je skvělý přírůstek do střeštěné party. 3.5/5*

malýčtenář
08.05.2023 4 z 5

Začala jsem druhým dílem, ale dostala jsem se do děje a kniha pobavila, i když je psaná dost netypicky. Formou e mailu, kterými vlastně Coco vypráví celý svůj život. Takové lehké a zábavné čtení.

Blaufik
21.02.2023 3 z 5

Coco Pinchardová spolu se svými průšvihy rozhodně nepatří mezi nějakou vyšší literaturu, nicméně je psána s lehkostí i humorem a tak se báječně hodí jako lehčí čtení, u kterého se příjemně odreagujete a báječně pobavíte.

Přečti_si
30.12.2022 2 z 5

Druhý díl série s Coco, tentokrát depresivnější a trochu přitažené za vlasy. :D Další případné díly asi kupovat nebudu, tento mi nějak nesedl. Nicméně miluju tchýni Ethel, ta je naprosto perfektní. :D

Dandulka
02.11.2022 5 z 5

Ani tenhle díl mě v ničem nezklamal. Moc se mi líbí nápad napsat román pomocí e-mailů. Je to čtivé a nejedná se o jeden souvislý text, naopak je zajímavě členěný právě známou šipkou odeslaného e-mailu. Jedná se o velmi oblíbený způsob moderní komunikace, každý dnes čteme desítky e-mailů, tak proč ne rovnou román!
Prostě skvělé čtení!

Ticiana
04.10.2022 4 z 5

A jsou zpátky. ;-) kniha mne bavila. V určitých momentech mne Adam tak stval, ze bych ho profackovala a ja bych to nedala. No a ta pravnicka, to byl konec, ta mi vubec nesedla. Konec knihy byl hodně akční. Příjemná oddychovka.

ivzu77
26.09.2022 4 z 5

Vtipné lehké čtení, formou e-mailů je to i něco jiného než klasicky.
Tahle parta je fakt unikátně praštěná ....

Anahk1
03.09.2022 4 z 5

Lehké, úsměvné, letní počteníčko..

stesti.s.knihou
25.08.2022 2 z 5

Coco Pinchardovou jsem si v prvním díle série zamilovala. Je to taková Bridget Jones v knižní podobě, čtyřicátnice, která je vtipná, lehce bláznivá a plná životního optimismu. Příběh je vyprávěn formou e-mailové komunikace, kterou Coco posílá svým přátelům a rodině. To knize dodává dynamičnost a zároveň přidává na humoru.
Na tento druhý díl jsem se moc těšila, bohužel ale, jak už to tak bývá, zaostal za mými očekáváními. Jako letní oddechovky jsou knihy o Coco bezpochyby fajn. I tento druhý díl, který mě až tak nebavil, jsem díky velmi čtivé formě psaní přečetla velmi rychle. Avšak Coco ve druhém díle zažívá skoro až bizarní situace, které se snad ani běžnému smrtelníkovi nemůžou stát. Nevím.. Posuďte sami, pokud knížku budete číst.
V Británii se příběhy o Coco těší velké oblibě a vydáno je již několik dílů, jsem proto zvědavá, zda některý z dílů přeskočí laťku, kterou nastavil díl první :)

kikies
04.08.2022 3 z 5

Příjemné, lehké, čtivé, podobně jako první díl. Jen se nemohu zbavit podivného dojmu z toho, že v dnešní době někdo píše takto dlouhé e-maily, ve kterých defacto popisuje celý svůj život a očekává, že je někdo zvládne všechny i číst, nedej bože na ně nějak reagovat. Kdyby to byla deset let stará kniha, ale je to aktuální a já za celý svůj život takhle dlouhý e-mail neviděla, tak mě to trochu už zaráží a asi mi to začíná lehce vadit. Stejně tak mě už štve ta jednostrannost, strašně bych uvítala, kdyby se mezi jejími e-maily občas objevila i nějaká reakce, odpověď.... to mi tam neskutečně chybí.

VěraČamková
09.07.2022 3 z 5

první kniha o Coco se mi líbila mnohem více. Ale kniha splňuje přesně to, co člověk při čtení na léto, potřebuje. Humor, nadsázku, praštěnost.

chrudas
25.06.2022 5 z 5

Dobře se četlo. Skvělá odychovka.....

Kamčučák
21.06.2022 3 z 5

Tak za mě byl první díl mnohem lepší jak tady ten. Kniha je zbytečně dlouhá a místy až nudná. Uvidíme co nám přinesou další díly.

petunkav
31.05.2022 5 z 5

Tak pro mě bezva jednohubka - oddychovka.
Nic hlubokého není třeba požadovat - u této milé knížky snad toto nikdo nepředpokládá.
Příjemné, úsměvné, lehce "tajemné", pěkné lehké čtení.
Coco je prostě dobrá......

adevis
31.05.2022 4 z 5

Do prvního dílu jsem šla bez velkých očekávání, u tohoto už jsem věděla, do čeho jdu a byla jsem mile překvapena. Bylo to o chlup lepší, než předchozí kniha.

Coco je prostě smolařka každým coulem a i když se zdá, že všechno bude jak má být, anotace nám napoví, že to rozhodně moc klidné a sluníčkové nebude. Tentokrát trable způsobí její o čtyři roky mladší přítel Adam, který se dostane do zapeklité situace. Coco naštěstí neopouští smysl pro humor a pobaví tím i své čtenáře. Je to sympaťačka a kdyby byla reálná, chtěla bych se s ní kamarádit. I s jejím synem Rosencrantzem a možná bych ráda poznala i bývalou tchyni Ethel, i přesto, že byla občas na pořádnou facku.

Kniha je opět psaná forma e-mailů a moc mi to vyhovuje, hezky to odsýpá. Těším se na další díly a na další barevné obálky. Googlila jsem se dohromady jich má pan Bryndza napsaných pět!

terryaknihy
31.05.2022 3 z 5

(SPOILER) Popravdě už dlouho jsem si nebyla během čtení tak nejistá, zda se mi kniha líbí nebo ne. Bylo to jako počasí :D I teď pár dnů po dočtení jsem z toho lehoučce nesvá :D
Pokračování příběhu o Coco je zpracováno znovu pomocí emailů, takže je to lehoučce čtivé a stránky pod rukou jen ubíhají. Jelikož Coco je ztřeštěná postava, která má obrovskou smůlu, tak dostáváme i velkou dávku humoru. Problém jsem ale měla v rámci komplexnosti příběhu. Dostáváme tu jak ten humor, tak ale navíc vyšetřování a kapku paranormálních jevů? No já jsem čučela :D .. Každopádně, i přes tyhle zmatky příběh nabízí oddychový humorný příběh a na třetí díl se těším :)

dencazrnu
27.05.2022 4 z 5

Kvalitu knihy bych hodnotila podobně, jako tomu bylo u prvního dílu :-) U knihy jsem si příjemně odpočinula, neměla jsem žádná přehnaná očekávání a dostala jsem přesně to, co jsem očekávala :-) Coco je skvělá letní oddechová četba která vás pobaví. Upřímně Coco mi bylo až místy líto, protože takový smolař se jen tak nevidí. Každopádně další příběh s touhle bláznivou partou si určitě zase ráda přečtu.

mikika
09.05.2022 3 z 5

I v pokračování Ne tak soukromých e-mailů najdeme celou tu praštěnou partu kamarádů a bohužel-příbuzných akční čtyřicátnice Coco. Jen jsem tedy předpokládala, že bude příběh o plánování svatby, a zápletka v dost vážném tónu mě tedy dost zaskočila. naštěstí ze všech krizových trablů dokáže Coco v naprosto šíleném akčním módu vybruslit...