Lahodne s Ellou - smoothies & šťavy

Lahodne s Ellou - smoothies & šťavy https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/395726/bmid_lahodne-s-ellou-smoothies-a-stavy-FCQ-395726.jpg 4 22 4

30 nových receptov od autorky bestsellerov Lahodne s Ellou a Lahodne s Ellou každý deň! Ella vo svojich predchádzajúcich kuchárskych knihách Lahodne s Ellou a Lahodne s Ellou každý deň priniesla nový štýl zdravého stravovania a stala sa jednou z najobľúbenejších kuchárok udávajúcich tón v Anglicku. Vo svojich receptoch sa usiluje zachovať rôznorodosť výživných látok, dostatok zeleniny a ovocia. Autorka otvorene priznáva, že čím lepšie sa cíti, tým lepšie výkony podáva a v najnáročnejších obdobiach si so sebou berie do práce smoothies alebo šťavy. Ranná dávka čerstvého nápoja prispieva k tomu, že sa pozitívne nastaví na deň a nechýba jej inšpirácia. V knižke Smoothies & Šťavy nájdete množstvo Elliných obľúbených receptov, ktoré zbierala posledných pár rokov. Smoothies sú krémovejšie, hustejšie a obsahujú vlákniny z použitých prísad, zatiaľ čo štavy sú jemnejšie, redšie a bez dužiny. Na záver pridáva vlastnú novinku – panáky. Panáky – životabudič a pozdvihovač – sú vynikajúcimi pomocníkmi pri naštartovaní dňa. Ponúkam vám recepty na smoothies a šťavy, plné čerstvých vitamínov na báze listovej zeleniny, vďaka ktorým sa nielenže budete cítiť skvelo, ale sú navyše navrhnuté tak, aby ich hravo zvládli aj tí najzaneprázdnenejší z nás, ktorým na svojom zdraví záleží. V tejto knihe nájdete všetko od čokoládovo-orieškového nápoja až po lahodnú jahodovo-mangovú misu, veľa rôznych kombinácií listovej zeleniny a ovocných štiav, ktoré vám dodajú dostatok výživných látok i energie. Zaručene si vychutnáte každý dúšok!... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Kuchařky , Zdraví

Vydáno: , Tatran (Bratislava)
Originální název:

Deliciously Ella Smoothies & Juices , 2016


více info...

Angelika92
Angelika92
06.09.2021 3 z 5

Určitě v knize jsou originální recepty. Dle mého názoru je to škoda papíru. Nemusela tahle kniha v kapesním vydání ani vyjít. 3 hvězdičky za hezké zpracování.

Tyrkysová
Tyrkysová
19.05.2018 5 z 5

I přes své kapesní vydání má v sobě minikuchařka vše potřebné. Od sladkých smoothie, džusů pro letní odpoledne a snídaňových kaší po pikantní rajčatové džusy a nebo typické vyprošťováky. To vše ze základních surovin, které máte většinou doma nebo si je můžete snadno koupit či vyrobit. Pro nováčky je zde připraven krátký úvod, ve kterém se dozvíte vše základní do začátku, pro pokročilé zase spousta zajímavých postřehů na ozvláštnění již vyzkoušených receptů. Moc hezké a inspirativní čtení :)


Viky007
Viky007
31.05.2017 3 z 5

Pro inspiraci dobré, ale osobě si myslím, že se Elliny kuchařky tak trochu přeceňují. Zrovna tahle útlá knížečka dle mého názoru vůbec nemusela vyjít. Ale zpracování je pěkné, to se musí nechat.

Blaufik
Blaufik
11.05.2017 5 z 5

Tato sympatická knížečka v kapesním formátu je plná vitamínů a mně se neskutečně líbí. Je doplněná o spousty fotografií, což mám na tomto typu "kuchařek" ráda, jelikož se můžu inspirovat servírováním a tak nějak tuším, jak bude výsledný produkt vypadat.
Zároveň se mi líbí možnost obměňovat suroviny podle chuti, takže se můžu pouze inspirovat a nemusím se striktně držet receptu.