Lahodně s Ellou a přáteli

Lahodně s Ellou a přáteli https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/328805/bmid_lahodne-s-ellou-a-prateli-CLC-328805.jpg 4 27 9

Přichází velmi očekávané pokračování série kuchařek Lahodně s Ellou, bestsellerů Elly Woodward, která vzala celý kulinářský svět útokem. Vychutnejte si další várku úžasných a zdravých receptů Elly Woodward spolu s rodinou a přáteli, bez ohledu na to, při jaké příležitosti jste se sešli. Ať už plánujete společný oběd, slavnostní večeři nebo jen odpolední posezení s kamarády, v této kuchařce najdete recepty pro každou příležitost. Všechny dodržují zásady zdravé výživy a autorčinu filozofii zdravých, chutných a vydaných pokrmů. Kniha je plná nápadů a inspirací pro každou příležitost: slavnostní hostiny, oslavy narozenin, pikniky, firemní večírky i svatby. Kniha je určena každému, kdo preferuje zdravý životní styl a rád jí s přáteli a rodinou. Recepty od Elly jsou vskutku lahodné! Spolu s její životní filosofií vám mohou změnit život. Zbožňuji její báječné kuchařky, jsou opravdu inspirující.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Literatura naučná , Kuchařky

Vydáno: , Omega
Originální název:

Deliciously Ella With Friends: Healthy recipes to love, share and enjoy together , 2017


více info...

Přidat komentář

Angelika92
07.09.2021 3 z 5

Pěkná kuchařka. Ale upřímně z ní asi nic vařit doma nebudeme.

Meginho
11.03.2021 3 z 5

Ačkoliv mám Ellu strašně ráda a o její úplně první kuchařce pěju básně, tak toto pokračování je pro mě velké zklamání. Osobně mám pocit, že chtěli knihu rychle vydat, a tak zplácali "random" recepty a lifestylové fotky do jednoho a hurá můžeme prodávat.
Dám příklad - bylinkové guacamole. Zrecyklovali základní recept a přihodili tam 3 bylinky. Nový tip na skvělé Ella jídlo na světě. Vážně?
Další věc, která mi vadila je také nepřehlednost a řazení receptů.
Bohužel, prodávám v bazaru. Nevyužiju ji.


J.books
21.02.2018 5 z 5

Nejlepší kniha z celé série, nejpraktištější recepty, méně povídání a více receptů. Vřele doporučuji.

Zuzaa
31.01.2018 4 z 5

Super kuchařka, hodně se využívají suroviny jako batáty, javorový sirup, mrkev a cizrna. Takže pro toho, komu tyto suroviny chutnají, tak je to super!

Marčullkas
04.11.2017 5 z 5

Za mě inspirativní kniha o tom, že se dá vařit i trochu jinak než jsem zvyklá. Za mě ano :) !

Blaufik
16.08.2017 5 z 5

Pokud jste milovníci vaření, zdravého a dobrého jídla a zároveň se rádi inspirujete v kuchařských knihách, tak by vám tato kuchařka rozhodně neměla chybět ve vaší knihovničce.
Je sice fakt, že ve spoustě receptů jsou použity suroviny, které běžně ve svých spížích nemáme, nicméně si myslím, že rozhodně stojí za to suroviny dokoupit a recepty vyzkoušet.

Viky007
18.06.2017 4 z 5

Musím říct, že je kuchařka opravdu krásně zpracovaná. Když si v ní listuju, mám chuť vyzkoušet úplně všechno. Jediné, co bych vytkla, je, že Ella používá často exotické potraviny, které jsou v našich obchodech opravdu drahé. Chápu, že je to hlavně veganská/vegetariánská kuchařka, ale jako student si opravdu nemůžu dovolit utrácet za takové "blbůstky". Takže to nejspíš dopadne tak, že se budu držet daného receptu, ale trochu si ho upravím podle sebe.

tarabas
04.06.2017 4 z 5

Velmi zajímavé recepty. Na některé suroviny jsem si musela zvykat.

Aleen
30.05.2017 3 z 5

Jedná se opravdu jen o můj názor, nemusíte souhlasit :-) Ella, prý kuchařský fenomén...podle mně se některé recepty v jejích knihách opakují, alespoň skrytě. Ono se v tomhle oboru asi nedá vymyslet nic moc dalšího, máte jen omezené množství surovin. Mimochodem suroviny...člověk by měl jíst stravu, která vyrostla co nejblíže jeho domova, to je se slečnou modelkou trošku problém. Ráda používá produkty exotické a pro středoevropana ne příliš vhodné. Taky mi maličko připomíná jinou knížku...tu, ve které pejsek a kočička kuchtili dort.

Kniha Lahodně s Ellou a přáteli je v

Přečtených36x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených1x
Knihotéce44x
Chystám se číst8x
Chci si koupit10x
dalších seznamech1x