Keď pravda zvíťazí

Keď pravda zvíťazí https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/451377/bmid_ked-pravda-zvitazi-hi9-451377.jpeg 4 49 9

Osud ich rozdelil už navždy. Láska jeho života je nenávratne preč a Collin si priveľmi neskoro uvedomil, ako veľa stratil. Výčitky sú devastujúce a on potrebuje pustiť minulosť pomedzi prsty. Lenže čo ak nič nie je také, ako sa javilo na prvý pohľad? Vzkriesenie stratenej nádeje a pravá tvár pravdy rozpúta vlnu šokujúcich skutočností, ktoré obrátia hore nohami nielen Collinov život. V hre je oveľa viac, ako si mysleli.... celý text

Přidat komentář

Kristy.Seb
23.03.2024 4 z 5

Čas nezahoji rány. Jen tě naučí, jak s nimi žít.

Život je krátký a promrhané šance trápí mnohem víc než ty nezdařené.

Naprosté skvělá série! Tohle se opravdu moc povedlo. Napětí, žár, láska.

laura
03.01.2024 3 z 5

Příběh o lásce i nenávisti. O bolesti, osamění, touze i nevyzpytatelném osudu. O naději.

Intriky, zloba, vášeň i lži. Když jde o peníze, jde o všechno. Nebo ne?

Náhoda je znovu svedla dohromady - mají bojovat? Nebo to prostě vzdát?

Závěrečný díl o pravdě, lžích, manipulaci, rodině, přátelství i zradě. O vzestupech i pádech, o nebezpečí, které číhá vždycky tam, kde ho nečekáte. O podvodech, penězích, původu i krutosti. O tom, že často ztrácíme víc, než dostáváme.

Čtivé, ke konci napínavé, ale něco tomu prostě chybělo. Skoro do poloviny knihy se nic nedělo a konec už to pak nedokázal zachránit. Po skvělém rozjezdu předchozího dílu trošku zklamání...


Terka18
15.02.2023 5 z 5

Úžasné zakončení skvělé série. Po konci druhého dílu jsem nemohla čekat až vyjde třetí česky a pustila se do slovensky napsaného. Naprosto fenomenální rozuzlení a nádherný závěr. Dotyčnou jsem podezírala,ale že byla schopna až takových věcí,to mě trochu dostalo.

Ralemo
08.04.2022 5 z 5

Nádherné ukončení této trilogie! Moc se mi celý příběh líbil, děj obsahoval vše co měl. Neustálé napětí, drama, zápletku a šťastný konec. Velice oceňuji pohled obou dvou hlavních hrdinů, to knize přidalo pořádnou šťávu. Od příběhu se nešlo odtrhnout, neustále jsem musela číst dál a dál. Překvapilo mě, kdo nakonec byl zákeřňákem celé série, to bych vážně nečekala.

evineckY
21.11.2021 5 z 5

Tato série mi teda dala zabrat!
Nedalo se odtrhnou - napětí v jednom kuse, na každé straně.
Zachránil to jen epilog, kdy jsem si oddechla .

„Vraj čas zahojí všetky rany, ostáva mi teda len čakať.“
„Čas nezahojí rany, Collin. Len ťa naučí, ako s nimi žiť. Musíš ísť ďalej.“
„Viem. Ani jej fotku by som nemal mať v mobile, lenže je to jediné, čo mi po nej zostalo. Jediný dôkaz o tom, že bola skutočná. Nemôžem a nechcem ju nechať ísť. Nedokážem to.“

NikolaSkop
14.03.2021 4 z 5

(SPOILER) Tak jo teda, v prvnim dile sem mela babku Jane rada. Ve dvojce sem ji zacinala nesnaset. No a beheme cteni tohoto dilu? Jsem ji zacala vyslovene nenavidet.. No a jinak? Musim rict ze pribeh Eleanor a Collina me velmi upoutal jen si teda rikam.. nebylo tam te akce trosku moc? A konec tohoto dilu mohl byt aspon o par stranek delsi. Nato co se tam celou dobu delo to uzavrely az noc rychle :( Kazdopadne vim, ze se k teto serii jeste nekdy vratim :)

Jurajovamaka
05.02.2021 5 z 5

Po prečitaní celej série musím povedať, že klobúk dole PANI SPISOVATELKA. Celá sa seria sa čitá sama a vy jednoducho neviete zložiť knihu s rúk a venovať sa niečomu inemu. Collin a Eeonor preživajú príbeh svojej lásky no život im prinesie tolko nečakaních zvratou že jeden by ani neveril. Každá jedná stranka vás prekvapí a nutí pretočťiť na dalšiu aby ste sa dozvedeli ako to bude pokračovať dalej. Som rada že som sa dostala ku knihám od Emily D Beňovej a viem ich len odporučať.

De.De.
13.01.2021 2 z 5

Dost zklamal obal, už měla za to že ke knihám jsou originály a přitom tehle má i jedna Harlequin duovka. :(

Ivka1010
07.11.2020

Toto bolo skvelé zakončenie série .
Neskutočne som si knihu užila , a dala som ju na jeden záťah .
Autorka má výborný štýl písania , a teším sa kedy si celú sériu prečítam znova .
Odporúčam , jedna z najlepších sérii čo som čítala .