Kvido jde poprvé do školky

Kvido jde poprvé do školky https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/480746/bmid_kvido-jde-poprve-do-skolky-Mju-480746.jpg 4 14 5

Kvida čeká jeho první den ve školce, paní učitelka a houf nových kamarádů. Trošku se stydí, a tak využije svou superschopnost a schová se. (Schovávání mu totiž opravdu jde!) Jestlipak Kvido nakonec s pomocí nového kamaráda a maličkého kouzla nalezne potřebnou trošku odvahy? Ve školce je to přece prima!

Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Norman’s first day at dino day care


více info...

Přidat komentář

lucakuca
08.01.2024 5 z 5

Nádherné obrázky s heboučkým textem. :-)

muchomurka
03.10.2022 5 z 5

Ano, tahle knížka se povedla. Moc se nám s Bambulkou líbila. Jednak nám sedla tématem, ale i zpracování a hlavně ilustrace jsou skvělé. A hledání Kvida bylo zábavné, Bambulka četla knížku s každým v rodině a hodně ji bavilo ukazovat a přišlo jí vtipné, kde se Kvido schovával.
Už ji máme doma v knihovničce a až nastane doba nástupu do školky, určitě bude hodně čtená.


Litocha
13.01.2022 4 z 5

Miloučká knížka s kouzelnými ilustracemi, která je jako dělaná pro stydlíny. Protože se v Kvidovi vidím a protože v něm vidím i své dítě, oceňuji i příběh a vyústění. Hledat Kvidův trčící ocásek bavilo i mě, takže šup s ní domů a jsem zvědavá, co na ni řekne syn (doufám, že ji i jako předškolák ocení).

Atlantis
27.11.2021 4 z 5

Malá, příjemná kniha s krásnými ilustracemi. Jen není jediný důvod, aby to museli být dinosauři, ale budiž.

Freechappi
21.09.2021 4 z 5

Knížka o dinosaurech a školce byla jasná volba. Dinosaury miluju a dcera nedávno započala školkovou docházku. Ilustrace jsou krásné, za ty dávám plný počet hvězdiček, téma fajn, školkových knížek mi u nás přijde málo. Nejsme ale cílová skupina, protože dcera je super společenská, takže příběh o bojácném a stydlivém dinovi dceru úplně nechytnul. Věřím, že jiným rodičům a jejich dětem může se vstupem do školky pomoci.

Štítky knihy

pro předškoláky

Autorovy knížky

Sean Julian
anglická, 1978
2021  84%Kvido jde poprvé do školky

Kniha Kvido jde poprvé do školky je v

Přečtených16x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce1x
dalších seznamech3x