Květinové záhony od jara do podzimu - zahradničení krok za krokem

Květinové záhony od jara do podzimu - zahradničení krok za krokem https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/197295/kvetinove-zahony-od-jara-do-podzimu-Kxq-197295.jpg 4 2 2

Praktické rady pro výsadbu květinových záhonů, podle estetických zásad, různá stanoviště, inspirace pro každé roční období.

Přidat komentář

ddkk
23.10.2020 4 z 5

Tahle přehledná příručka je užitečná hlavně pro vlastní plánování zahrady. Je v ní celá řada názorných nákresů pro rozvržení různých typů záhonů včetně konkrétních rostlin. Není sice úplně jednoduché si podle ní vysadit tak nádherné záhony, jaké zobrazují v plném květu barevné kresby a fotografie, ale pro laickou orientaci je kniha určitě užitečná.

Liilith
29.03.2020 4 z 5

Pro mě, pro zahradnického amatéra, to je velmi přínosná kniha. Konečně taková, kde je vše přehledně členěno a kde lze načerpat dostatek inspirace, i když máte vcelku nulové odborné znalosti. Možnost vybírat rostliny podle stanoviště, které vyžadují, podle barev, podle zahradních stylů, k tomu s poměrně kvalitními fotografiemi, bylo to jako procházka zahradnictvím s příjemným výkladem. Kniha ke které se budu ráda a často vracet.


Autorovy další knížky

Helga Gropper
německá
2011  80%Květinové záhony od jara do podzimu - zahradničení krok za krokem
2009  67%Zahradní plány pro začátečníky
2011  0%Pekné kvetinové záhony

Kniha Květinové záhony od jara do podzimu - zahradničení krok za krokem je v

Přečtených3x
Knihotéce1x
Chci si koupit1x