Kváskové pečivo slané

Kváskové pečivo slané https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/262663/mid_kvaskove-pecivo-slane-262663.jpg 5 2 2

Komplexně pojatá publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak laické veřejnosti, turistům, také i dietologům, firmám, zaměstnancům, ale i studentům z oboru potravinářství a gastronomie, cestovním agenturám, kulinářským institucím, a spousty dalších. - návody, rady a popis vše o kvásku, vedení kvásku, založení kvásku - pozitivní účinky kváskového pečiva - srovnání kváskového pečiva a pečiva s droždím - nutriční složení a pozitiva pro lidský organismus - 21 receptů a spousty barevných fotografií a kreslených obrázků - mnoho dalších prozkoumaných informací a doporučení - může sloužit i jako publikace pro výuku... celý text

Přidat komentář

Chesterton
29.05.2021 5 z 5

Luxusní kniha co míří ke "kořenům lidskosti":o) Jak hodně jsme se nechali ošálit, jak daleko jsme se vzdálili vlastní podstatě? Nakolik jsme si jako ženy nechaly sebrat teplo rodinného krbu a vyměnily ho za pomíjivý úspěch profesní :o)
Nikdy není pozdě věnovat se základu a podstatě rodiny jímž je poctivé jídlo na stole s dětmi a přáteli kolem. Chleba je základ VŠEHO a všechny recepty zde (včetně doprovodného slova) jsou vynikající.
Já se netěším, my už si pochutnáváme ❤️

alnahu
07.09.2015 5 z 5

Autorka nás v této knize motivuje, abychom si udělali v této uspěchané době čas na jídlo. Motivuje nás touto knihou abychom navrátily dobu zpět a dali chlebu tu pravou chuť a vůni. V knize najdeme tipy pro zdraví, vysvětlení pozitivních surovin na náš organismus. Rady a tipy jak založit kvásek a rady pečení s kváskem také v knize najdeme 21 vyzkoušených receptů na chleba, slané pečivo a další pokrmy z kvásku. Jak autorka uvádí chtěla by nás naučit přípravu takzvaného Slow Food ( pomalého jídla),u kterého si člověk vychutná i samotnou přípravu pokrmu.
Již se těším ,jak si pochutnáme na doma pečeném chlebu.


Štítky knihy

pečivo pečení kvásek slané cukroví

Autorovy knížky

2015  100%Kváskové pečivo slané

Kniha Kváskové pečivo slané je v

Přečtených1x
Knihotéce2x
Chci si koupit1x