Kvásková kuchařka: Chleba - pečivo - sladkosti - vaření

Kvásková kuchařka: Chleba - pečivo - sladkosti - vaření https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/275541/bmid_kvaskova-kucharka-EeD-275541.jpg 5 10 8

Kvásek je zázrak! Kuchařka je pro začátečníky i pokročilé. Dozvíte se vše o kvásku, surovinách, je zde fotopostup přípravy a pečení chleba. Spousta pestrých snadných receptů na chleba, pečivo slané i sladké a hlavně na vaření. Inspirativní fotografie v příjemné vazbě. K dostání i s kváskem u autorky na webu.

Přidat komentář

attila1
07.08.2022 5 z 5

Všechny recepty jsou krásně popsané, skvělé fotky. Recepty na chleby, sladké pečivo ale i na bezlepkové.

mfajmanova
30.12.2020 5 z 5

Krásně a srozumitelně napsaná knížka o kvásku a kváskovém pečení. Asi nejlepší z těch, které jsem zatím na našem trhu našla.


zdenaR
21.11.2019 5 z 5

Kniha mě nadchla svou přehledností a recepturami i pro začátečníky.
Už se moc těším, až vypěstuji kvásek a začnu péci :-)))

Ellis
20.04.2019 5 z 5

Úplně nejlepší kniha o kváskovém pečení! Stručná, přehledná, zároveň s jasnými a funkčními návody. Hned první chlebík (Šumava) se podle receptu povedl na 1* a to jsem naprostý začátečník. Tedy jednou před x lety jsem neúspěšně zkoušela žitný chléb a poté s kváskem skončila jako s náročnou disciplínou. Několikaměsíční googlení a sledování videí mě navnadilo, ale v hlavě byl spíše zmatek. pak jsem si v knihovně vybrala tuto Kuchařku, zjistila že je skvělá a autorka je ze stejného města. Na nejbližší prezentační akci jsem zakoupila Kváskovou kuchařku a dostala k ní sušený i živý Kvásek :) Moc děkuji a knihu vřele doporučuji naprostým začátečníkům, je nejlepší.

alnahu
19.12.2018 5 z 5

I já jsem se dala na pečení s kváskem ,nejdřív jsem si knihu půjčila a pak i koupila a ještě kalendář pro příští rok s dalšími úžasnými recepty -právě z kvásku. Kniha o kvásku a recepty z něj jsou psány srozumitelně pro každého- jsem z ní nadšena, akorát mě mrzí., že jsem si ji koupila u knihkupce a nebyl součástí sušený kvásek, tak , jak ho posílá ke knize autorka. Kniha je pro všechny ,kteří se snaží žít alespoň trochu zdravěji a pečou si doma chléb sami.

petstao
12.09.2018 5 z 5

Pročetla jsem v knihkupectví několik kuchařek o kvásku. Ale tuto si objednala přímo u autorky. Poslala mi i kvásek! Je FAKT nejlepší!!! Vše suprově vysvětlené, super fotky, SUPER vazba a SUPER recepty, které SEDÍ. Peču, vařím podle ní a inspirovala mě ke zkoušení dalšího. K vánocům si přeji i tu bezlepkovou. Na webu má pak další videa s recepty, jak byla v televizi. Určitě si ji kupte!!

Reona
13.09.2017

Knihu jsem nečetla, ale viděla jsem rozhovor na "Cesty k sobě" a jsem nadšená. Určitě si ji pořídím.

Kettyl
22.03.2017

Tahle knížka se ke mně dostala velkou náhodou a jsem nadšená. Vše je krásné popsáno, vyfoceno. Netušila jsem kolik druhů kvásku si jde založit. Recepty jsou rozmanité, na chleby, i bezlepkové, sladké pečivo ale i polévky. Pokud začínáte, není lepší knížka.

Štítky knihy

chléb pečivo pečení kvásek zdravá výživa

Autorovy další knížky

Jana Berková
česká, 1965
2015  90%Kvásková kuchařka: Chleba - pečivo - sladkosti - vaření
2017  100%Kvásková kuchařka - bez lepku a bez cukru
2020  0%Sladké kváskové pečení s cukrem i bez

Kniha Kvásková kuchařka: Chleba - pečivo - sladkosti - vaření je v

Právě čtených1x
Přečtených10x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených3x
Knihotéce14x
Chystám se číst10x
Chci si koupit8x
dalších seznamech1x