Kustodka Květa

Kustodka Květa https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/276245/bmid_kustodka-kveta-c14-276245.jpg 4 20 3

V roce 2012 radikálně usedla na své jisté a teplé místečko ve světě komiksových hrdinů a hrdinek kustodka Květa. Postava, kterou komiksový svět vysloveně potřeboval – vždy nekompromisně zamračená, sedící, prudící, spící. Kustodka Květa svou upřímnou mizantropností oslovuje široké spektrum čtenářů. Znalce výtvarného umění provokuje, laiky naopak přitahuje do galerií. V roce 2014 získala Kustodka Květa cenu na Komiksfestu v kategorii nejlepší strip. Kniha komiksových stripů vychází na základě úspěšné série serveru Artalk.cz, stripy prezentované na internetu jsou v knižní podobě doplněny o řadu bonusů.... celý text

Žánr:
Komiksy , Literatura česká

Vydáno: , Artalk
více info...

Přidat komentář

TheDoll
23.09.2023 5 z 5

Bible kustodů. A je úžasná.

Kapis
14.01.2016 5 z 5

Paráda, bomba, výtečné! Jako prostý slezský buran jsem navštívil mimo Ostravu pouze Louvre, Uffizi a Prado, tudíž mé povědomí o světonázoru a životní filozofii kustodek bylo zcela nulové. A proto jsem rád, že mi ho tato knížečka zcela jasně a srozumitelně podala. Bavil jsem se královsky a řehtal bych se určitě i bez toho množství menšího než malé, které povznášelo mou mysl. Sice jsem měl po emailu slíbený i podpis autorů, ale čert to vem, jsem rád, že jsem přispěl na tento komiks a mám ho doma. Byla by škoda, kdyby tato paráda zůstala jen na netu.
Jen bych možná doporučil zamakat trochu na nehtech.


Ony
27.12.2015 5 z 5

U většiny stripů s kustodkou Květou se culím, u některých jsem se i zasmála nahlas. V hlavní hrdince se docela vidím – několik let jsem vykonávala stejnou profesi a vypěstovala si velice podobný přístup k životu.