Starcova jeskyně (barevné vydání)

Starcova jeskyně (barevné vydání) https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464744/bmid_starcova-jeskyne-barevne-vydani-f8j-464744.png 4 20 3

Kůstek (nová série) série

< 6. díl >

Začíná střetnutí mezi Černou kápí a obyvateli Údolí. A v samém středu bouře se ocitají Trnka s Podfou Kůstkem. Kdo přežije obětní rituál, který Černá kápě chystá ve svitu krvavého měsíce?

Přidat komentář

Norri
14.01.2023 4 z 5

Další dobrý díl. Válka je v plném proudu a již brzy vyjde krvavý měsíc, při kterém má být Pán Kobylek osvobozen. Vyprávění je velmi komplexní a několik dějových linek se postupně sbíhá dohromady. Zároveň se spousta věcí vyjasní. Ničím ale tento díl neohromí. Navíc mám pocit, že je zde hodně poznat, že to cílí na děti. Děj je i přes svou komplexnost jednoduchý a rychlý. Hrdinové jsou příliš silní a snadno si se vším poradí. Snad je to tím, že je zde celkově málo postav a Jeff Smith nechtěl přešlapovat na místě a vařit nastavovanou kaši, tak děj prostě rychle popostrčit kupředu.

GoodGames
26.03.2021 4 z 5

Kůstek 06: Starcova jeskyně je po uvoľnenejšom a akčnom piatom diely výrazne temnejší. Už tu ide naozaj do tuhého a stret dobra so zlom sa nedá zvrátiť. Dokážu hrdinovia zabrániť rituálu pri krvavom svite mesiaca? Kto je Černá kápě? Jeff Smith vymyslel skvelé charaktery a jeho príbeh je veľmi dobre vystavaný a pútavý. Obrovská vďaka Crew, že túto kultovú sériu začali vydávať znovu a tentokrát v podobe, akú si Kůstek zaslúži.


DennisMoore
13.03.2021 5 z 5

Nevím, kolik knih Kůstka ještě vyjde, a vědět to ani nechci, protože by mi pak mohlo být líto, že brzy skončí. Je to totiž jedna z nejlepších fantasy sérií, jaké jsem kdy četl. S každým dílem dostává větší hloubku, vždy se odhalí něco zatím jen tušeného, nějaká nová souvislost či něco dosud ukrytého, pokaždé to dá příběhu ještě větší spád a způsobí, že chcete číst dál a dál. Strhující a napínavá zábava par excellence. A navíc pro všechny.

Kniha Starcova jeskyně (barevné vydání) je v

Přečtených21x
Doporučených2x
Knihotéce14x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x