Kůň & já: péče o koně a jezdecký výcvik

Kůň & já: péče o koně a jezdecký výcvik https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/100215/bmid_kun-a-ja-pece-o-kone-a-jezdecky-vyc-SuM-100215.png 4 9 2

Milujete koně a rádi na nich jezdíte? Kniha šikovného malého formátu, popisující základní jezdecké techniky a soutěžní disciplíny, je určena právě vám! Poskytne vám praktické rady týkající se péče o koně a jezdeckého výcviku. Vydejte se do světa koní, který už učaroval tolika dětem i dospělým.

Literatura naučná Hobby
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

The Usborne Complete Book of Riding & Pony Care , 1999


více info...

Přidat komentář

denča1000
22.06.2016 5 z 5

Velmi naučná a podrobná kniha, kterou by si měl každý začátečník přečíst předtím, než se přiblíží ke koni. Já ji dostala asi v 10 letech a pořád jsem si ji pročítala a listovala v ní. Když jsem o dva roky později začala na koni jezdit, vnímala jsem ji zase o něco jinak, ale dala mi důležitý základ, který jsem potřebovala. Doprovázela mě jako malou začátečnici a dodnes, ačkoli ji již dávno nepotřebuji, ji mám v knihovně.

Alexxandra
01.04.2013 5 z 5

Skvělá kniha pro ty,kteří jezdí na koních,zvláště pro začátečníky.Dozvíte se o pomůckách při obratech,jednotlivýchcodech...Taky se naučíte péče o koně a spoustu dalšího.Určitě doporučuji!!


Štítky knihy

koně

Autoři knihy

Gill Harvey
anglická, 1967

Kniha Kůň & já: péče o koně a jezdecký výcvik je v

Právě čtených1x
Přečtených16x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce10x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x