Krvavé hry

Krvavé hry https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455998/bmid_krvave-hry-GHC-455998.jpg 5 81 12

Upíři z Chicaga série

< 10. díl >

Okázalí, styloví a sexy – takoví jsou upíři z chicagského Domu Cadoganů. Od té doby, co mezi ně Merit nedobrovolně spadla a stal se z ní krvesaj, se jí převrátily naruby nejen biologické hodiny, ale celý život. Výměnou za sílu, přepych a nesmrtelnost. Jenže i taková nesmrtelnost má své stinné stránky. Čím déle žijete, tím spíš na vás někdo může vytáhnout nějakou tu ohavnost z dávné minulosti. Meritin partner a upíří Mistr Ethan Sullivan by o tom momentálně mohl vyprávět, jenže v tom je právě ta potíž: nechce se mu. Odstrkuje od sebe svou Ochránkyni Merit, a zatímco ho neznámý útočník zasypává výhrůžkami, Ethan musí obhájit svou kandidaturu na upíří trůn. Po Chicagu se navíc plíží zvrácený zabiják. Místo činu mění v kruté umělecké dílo a zdá se, že upíři a čarodějové mu při aranžování vražedných scén byli velkým vzorem. Jaké sousto pro novináře… Kdo upadne v podezření a kdo bude další obětí?... celý text

Literatura světová Horory Fantasy
Vydáno: ekniha , Fantom Print
Originální název:

Blood Games , 2014


více info...

Přidat komentář

Ailee
17.04.2024 4 z 5

Chicagská klasika. Opět jsem se nasmála. Nejsou to přímo knihy, které vás chytnout dějem, ale spíš postavami a jejich interakcemi mezi sebou.

ctenarMarLnYI
13.04.2024 5 z 5

Merit je jedna z mích oblíbených bojovnic. Těším se co bude dál.


Luigi1
25.06.2023 4 z 5

U tohoto dílu jsem byl zklamán Děj byl vláčný chyběla tomu jiskra

Nikidree
27.05.2022 3 z 5

Abych pravdu řekla, čekala jsem něco trochu jiného. Víc se mi líbila drobná krimi zápletka, než události v Cadoganském domě. Způsob výběru nového krále upírů mě značně zklamal, ačkoliv to, jak to dopadlo bylo velmi zajímavé. Autorka si vytvořila nové možnosti, jak "vést" Chicagské upíry, tak snad toho pořádně využije.
Docela by mě zajímalo, kolik dílů ještě bude. Merit nepatří mezi mé srdcovky, ale jako oddechové nenáročné čtení je dobrá. Takže v sérii budu pokračovat, až vyjdou další díly.

Nelly
06.04.2022 4 z 5

Tentokrát slabší čtyři hvězdičky - místy se příběh táhl, obsahoval dost vaty, ale konec vše napravil, i když byl trošku uspěchaný. Už aby tu byl další díl.

Lethania
20.03.2022 5 z 5

Po dlouhé době jsem se opět vrátila k Merit a jejím upírským problémům, které jsou často dílem lidských zrůd. Bylo povznášející se podílet na jejím chování k těmto věcem a sledovat hloubku její lásky k Ethanovi. Ačkoli vše nedopadlo, tak jak se očekávalo, konec byl přeci jen překvapující a rodí se z něj stále nové hrozby, kterým musí Cadoganský dům čelit. Důležité je však držet při sobě a odolávat překážkám společně. Netrpělivě vyhlížím další díl.

Laf
14.02.2022 5 z 5

Opět další díl, který nezklamal. Super od začátku do konce. Jsem zvědavá na pokračování. Docela dost zůstává nezodpovězených otázek, tak snad se dočkáme uzavření :) Skvělá série, vřele doporučuji.

Erlif
16.11.2021 3 z 5

Jak jsem měla pocit u předchozí knihy, tak i tady ho mám, že spisovatelce dochází energie a síla. Dřívější díly jsem doslova hltala a lámala rekordy v přečtení... ale ani u tohoto dílu jsem neměla problém knihu odložit a nebo začít číst něco jiného, což normálně nedělám :)
V tomto dílu jsem ocenila, že je víc Merit a Mallory, tahle vtipná dvojka mi tam opravdu chyběla. Vše se pořád točí okolo Ethana, který nekomunikuje, místo aby to z něj Merit vymlátila, tak se stáhne... Přijde mi, že z ní autorka udělala blbku, ona se přeci takhle nikdy nechovala...
Možná jsem vážně na tenhle styl knih už stará :)

kolacky
11.01.2021 4 z 5

Nicolina řeč na konci byla fantasticky politicko-pletichářská záležitost... Teď se ukáže. Máme ještě tři knihy, jestli se nepletu, ke konci a ke všem rozuzlením.

luculi
07.12.2020 4 z 5

Co si budeme povídat, po deseti dílech se opakuje stejný styl a problematika, která upíry doprovází. Ale dochází k nějakým zásadním změnám ve vedení, překvapením a k blížícímu se závěru série se snad rozjíždí i něco velkého. Asi druhý nejlepší díl série... Už by to tak mohlo vydržet...

havrmoni
19.11.2020 5 z 5

Tak nějak jsem si už na Merit zvykla. Na to jak jsem s ní zpočátku válčila se mi série líbí. Znovu jsem si jí přečetla i s tímto novým dílem. Opět otevřený konec a já jsem zvědavá co bude dál.

Ryorka
22.10.2020 4 z 5

Minulý díl mě zklamal, takže jsem ráda, že tenhle to napravil, i když už to není tak dobrý jako na začátku. Konec nachystal další překvápko, tak uvidíme, co bude dál.