Polibek nesmrtelnosti

Polibek nesmrtelnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117421/bmid_polibek-nesmrtelnosti-wNE-117421.jpg 3 160 27

Krvavá romance série

1. díl >

Jako by nestačilo, že je Sára osamělá a nemá mnoho přátel, neustále ji navíc pronásledují hororové sny. Když na začátku školního roku nastoupí do Sářiny třídy nový kluk Dustin, její život se převrátí naruby. K tajemnému spolužákovi ji něco nevysvětlitelně přitahuje. Zdá se jí, že je spojuje jakési neznámé, velmi silné pouto. Sářina jediná kamarádka May se jí však snaží Dustina rozmluvit. Co před Sárou skrývá? Kdo je záhadný Dustin a jaké je jeho tajemství?... celý text

Pro ženy Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Kuss der Unsterblichkeit , 2009


více info...

Přidat komentář

Mamka_cte
01.03.2023 5 z 5

Tuto sérii jsem měla v knihovně několik let a ani nevím proč jsem ji nečetla. Nakonec se mi série strašně dobře četla a celou jsem ji "zhltla" za tři dny. Knihy jsou takové tenké chuťovky s velkými písmeny.

Strany krásně ubíhají a stále se v příběhu děje nějaká akce. Nechybí tajemství, boj, láska, zápletka a ani nějaké to nadpřirozeno (upíři).
Knihy mi hodně připomínaly Upíří deníky a o to se mi to i více líbilo.

Hlavních postav bylo hafo.! A s žádnou jsem (k mému překvapení) neměla problém. Nejvíc se mi ale líbila May - pravá kamarádka, která si toho strašně moc prožila. Takovou kamarádku by měl mít každý.!
Příběh byl hlavně o Sáře a Dustinovi a jejich cestě k vysvobození, které samozřejmě skončí happyendem.

Doporučila bych tuto sérii pro nějakého nenáročného a mladšího čtenáře, který má rád trochu napřirozena. U této série si hlava krásně odpočine a nemusí se moc přemýšlet. Doporučuji.️

Veruu95
24.02.2019 odpad!

Hodně slabé. Zvláštní, skoro až divný styl psaní, pořádně nic se tam neděje... Přečetla jsem cca 140 stránek a pak jsem si řekla, že nemá cenu se dál trápit.


danyinsidebooks
17.06.2018 2 z 5

2,5*
Klišé vedle klišé. Ale úplná hrůza to nebyla

ZNellyZ
28.10.2017 odpad!

Skončila jsem po 100 stránkách. Nezajímavé, nudné, neosobní styl psaní.

janelka2
14.07.2017 3 z 5

Nějak nevím jak hodnotit. Koupila jsem všechny čtyři díly . Ale přečetla jsem jen jeden a půl a pak to vzdala. Takže tento díl tři hvězdičky a druhý dvě.

M.C
21.05.2016 3 z 5

Souhlasím s Mari00, přesně tohle byl důvod, proč mi knížka nepřišla tak poutavá. Je o dvou postavách, které spolu očividně později budou, ale v tomto díle si neřekli v podstatě nic víc než, ahoj... Až na konci, ale přesto jen krátce, spolu hovořili a pak bum...
Trochu jsem se rvala se stylem, jakým autorka píše. Zdálo se mi, že moc často zmiňovala jejich jména, když popisovala co dělají, nebo jsem se ztrácela v tom, o kom mluví, komu se zdají ty sny atd... Doufám, že nejsem jediná, která si toho všimla :p :D
Jinak kniha nebyla špatná a druhý díl si přečtu, třeba bude lepší :)

Mari00
22.02.2016 4 z 5

Kniha podle mě jedna z těch lepších (nad průměrem). Přišlo mi, že se tam po čtyři čtvrtiny, jen tak obcházeli (oťukávali) a nedošlo k žádnému zásadnímu střetnutí. Jinak byla kniha dobrá.

Natalli
19.01.2016

Tahle knížka se mi hodně líbila. Byl to začátek a seznámení se vším a se všema takže v pohodě. Nejvíc se mi líbily popisy tlukoucího srdce když Sára zahlédla Dustina. Dustin sympaťák. Sára trochu divná. Zatím dobrý. :)))

Sali88
16.04.2015 2 z 5

Kniha mě příliš nenadchla, čekala jsem, jestli se to zlepší, ale nezlepšilo. Dočetla jsem jí, a přečtu si i další díly, protože mě zajímá, co se dál stane a doufám, že budou lepší, než ten první.

Samaret
09.10.2014 2 z 5

Kniha mě od začátku nijak neuchvátila. Četla jsem ji líně a bez zájmu, i když byla napsaná poměrně svižně a bez zbytečně dlouhých vytáček. Pak mě ještě zklamal vyděračský otevřený konec, jehož jediným cílem zřejmě bylo jen donutit čtenáře ke koupi dalšího dílu, aby věděl, co se stalo po Dustinově útěku. Navíc pozbýval jakékoliv zajímavé akce, dramatu a napětí, prostě všeho, co by finále knihy mělo mít.

~.Lucy.~
16.09.2014 2 z 5

!!!! OBSAHUJE SPOILERY !!!!!
Knížku jsem čapla v knihovně s velkou skepsí a ta mě neopustila ani při čtení knížky. Upřímně, u některých pasáží jsem jen třeštila oči a přemýšlela nad autorčiným psychickým zdravím, úchylkami a jak se asi cítila, když tyto řádky psala. Já nevím jak vás, milovníky upírů, ale mě scéna kdy si Sarah dělala dobře u představy, že ji někdo pije krev? ... Radši to už dál nebudeme rozebírat.

Sáru jsem si neoblíbila. Byla dětinská. Nemyslím to tím způsobem, že byla hloupá či neomalená. Jen měla pocit, že se všechno musí točit kolem ní. Chápu, zemřel jí otec. Chápu, není příjemné, když se vaše matka zamiluje do někoho jiného, ale mohla jí přát štěstí. A neomlouvejte mi ji přede mnou, protože jsem se v téhle situaci ocitla také a to, jak se Sára zachovala bylo přinejmenším sobecké.

Dustin byl trošku vylepšený obvyklý knižní hrdina. Temný, neproniknutelný mladík - nevýslovně sexy mimochodem - který se zamiluje do slečny, která je pod jeho ligu. Dustin měl ale jedno velké PLUS. Autorka skvěle uměla podat jeho citlivost. Nepůsobil na mě ufňukaně ani přecitlivěle. Nepůsobilo to nepatřičně, spíš naopak.

Nemůžu říct, že by mě kniha zklamala, jelikož jsem od ní nic nečekala. Ale překvapivě mám chuť si přečíst další díl. Když né jinak, tak aspoň z legrace.^^

nejknihy123
14.09.2014 3 z 5

Kniha se nečetla špatně, ale podle mě to byl spíše takový začátek. Těším se na druhý díl, protože si myslím, že tam to už bude napínavé. :))

kiki11
25.07.2014 3 z 5

Kniha nebyla špatná, ale vyloženě mi přišla jako opis Twilightu.

kejss044
21.07.2014 5 z 5

Bála jsem se,že kniha bude slabá,ale okamžitě jsem se do ní začetla a přečetla jsem ji za den (a to já čtu strašně pomalu).Kniha se mi doopravdy moc líbila a hoodně nalákala na druhý díl :-)

DračiceLaura
20.07.2014 5 z 5

Zajímavá kniha. Na začátku mě to moc nebavilo, ale pak už jsem knihu četla ostošest. :)

Katee
23.06.2014 5 z 5

Mně se knížka hodně líbila, už po pár stránkách byla napínavá :) Podle mě se tam pořád něco dělo, nevím, co pro vás byla taková nuda a jednotvárnost. Knížka pojednává zase o něčem jiném, než jsou třeba andělé. Zdálo se mi to prostě zajímavé a nechápu, proč má tak malé hodnocení. Mám půjčený i druhý díl a co nejdřív se do něho pustím :)

Laf
23.05.2014 2 z 5

Čekala jsem od toho víc. Moc se tam toho nedělo, co by mě mělo udržet u čtení. Sice jsem to dočetla, ale byl to boj. Akce až při posledních stránkách. Do pokračování asi po tomhle výkonu nejdu.

Bet
29.04.2014 3 z 5

Styl psaní mi přijde trochu chaotický. Jinak příběh není špatný, nápad je velmi dobrý. Jen nějaké pasáže bych zkrátila a někde naopak přidala.

xxiixxi
15.03.2014 3 z 5

Půjčila jsem si ji tak nějak náhodou, jen díky pěkné obálce a až při čtení zjistila, že je určen pro jinou věkovou kategorii, než jsem já :-) Nebyla to až taková hrůza, číst se to dalo, ale do dalších dílů už asi nepůjdu. Na můj vkus až moc naivní hrdinka.

angelbooks
23.12.2013 3 z 5

Ze začátku se mi kniha zdála dost nudná kdybych to měla probrat tak asi jedna třetina byla nudnější, ale další dvě třetiony stáli zato, hlavně ten konec ten sem i líbil nejvíc nejradši bych dala 3 a půl hvězdy ale nejde to tak jsem dala čtyři. Jinak se těším na další díl.
Chci říct že tento díl je sice pro někoho tzv. Nudnějším ale od půlky ( takže cca 100 stran ) se to začne rozjíždět a další díly OPRAVDU stojí zato.
Doporučuji zkusit trpělivost a přežít tu půlku. Rozhodně nebudete litovat :).
Dávám 3hvězdičky, ale na další díly se těším.

Štítky knihy

upíři pro dospívající mládež (young adult)

Autorovy další knížky

Alice Moon
americká, 1978
2012  64%Polibek nesmrtelnosti
2013  74%Krutá láska
2012  71%Věčná touha
2013  70%Spoutáni osudem

Kniha Polibek nesmrtelnosti je v

Právě čtených1x
Přečtených245x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených10x
Knihotéce115x
Chystám se číst86x
Chci si koupit23x
dalších seznamech1x