Kruté remeslo

Kruté remeslo https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/391029/bmid_krute-remeslo-peD-391029.jpg 5 6 2

Drsný príbeh dvoch úspešných ľudí, ktorí spadli na spoločenské dno. Stali sa bezdomovcami a boli vystavení nekonečnému radu príkorí, nešťastia a smoly. Po strastiplnom boji so zlom ukrytým v „slušných ľuďoch“ sa im napokon podarí vyhrabať sa zo suterénu spoločnosti, ktorá hodnotí ľudí len cez majetok.

Žánr:
Thrillery , Literatura slovenská

Vydáno: , Marenčin PT
Originální název:

Kruté remeslo , 2018


více info...

Přidat komentář

Motorhead
21.04.2019 4 z 5

Rozhodoval som sa medzi štyrmi a piatimi hviezdičkami. Už som Wyetha čítal a tak som čakal viac pravého dobrodružstva. Je samozrejme prítomné aj v Krutom remesle, no je postavené na vytrvalej komornej ľudskej tragédii, a to mi prišlo newyethovské. Radšej by som bol, keby zostal žánrovo v dobrodružných románoch pre dospelých. Kruté remeslo zabieha do vážna. Ďalšiu wyethovu knižku chcem určite čisté dobrodružstvo - ako Prekliate zlato alebo Zober prachy a leť. Vo vážnej polohe Wyeth akoby sa pohyboval medzi dvoma stoličkami. Nie celkom mu to sedí. I tak odporúčam, lebo dobré to je, niežeby nie.

Chingiz
14.01.2019 5 z 5

Zajímavý příběh z Ameriky bez růžových brýlí. Wyethova dvojice padá na dno zásluhou své naivity a důvěřivosti, a taky pochopitelně díky hustotě výskytů mazanýho zločinu v matce demokracie světa. Hustý a ponurý běh událostí v pár měsících zoufalého boje o návrat, někdy jenom o přežití. Taky kapka humoru, kapka optimismu...a happyend. Za mně plných pět stars z americký vlajky.


Autorovy další knížky

Ronald Wyeth
slovenská, 1966
2017  88%Mafiánsky kuriér
2017  93%Zober prachy a leť
2018  93%Kruté remeslo
2018  83%Prekliate zlato

Kniha Kruté remeslo je v

Přečtených6x
Knihotéce5x
Chystám se číst4x
Chci si koupit3x