Kruh záletníků

Kruh záletníků https://www.databazeknih.cz/img/books/66_/66645/kruh-zaletniku-66645.jpg 4 43 7

Pokračování Klubu cizoložníků. Ella Stuartová se moc snažila, aby dosáhla harmonického života. Je úspěšnou dětskou lékařkou, má okouzlujícího manžela Jacksona Garretta a vášnivého milence Williama Ashfielda. Jemu tento stav naprosto vyhovuje, až do chvíle, kdy zjistí, že jeho dlouhodobě nemocná žena Beth se pomalu zotavuje z choroby, která jí sebrala spoustu drahocenných let, a že si je chce vynahradit – bohužel však ne s ním. Elle se po tragické události pracně sestavený život vymyká z rukou, a je nucená přehodnotit zásadní otázky. Pro Cate, sedmnáctiletou dceru Williama a Beth, znamená přechod do dospělosti křest ohněm.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Infidelity chain , 2007


více info...

Přidat komentář

martiline
30.05.2019 5 z 5

Pěkné. Četlo se zcela samo a lehce. Prodchnuté trochou erotiky, proč ne ...
"Když jsme se ve škole učili o Titanicu, paní Buchananová říkala, že někteří lidé, kteří se utopili, mohli přežít, kdyby se přestali držet jeden druhého. Někdy - někdy prostě musíš ty druhé pustit."

Leniiis
06.03.2018 4 z 5

Moje oblíbená autorka mě tentokrát nenadchla tak, jak se očekávalo. Konec mi přišel absurdní, ale jako jo, dobré to bylo a ubírám jen jednu hvězdu.


yetti74
21.08.2017 4 z 5

Knihy od této autorky jsou všechny čtivé, i tato. Dávám čtyři hvězdičky, na pět to, myslím, není.

hanča34
02.01.2017 4 z 5

Asi moje šestá kniha od této autorky a zjistila jsem, že všechny její knihy vyvolávají buď nadšení nebo kritiku. A to je dobře, kniha má vyvolávat emoce. V této knížce jsem se cítila docela dobře a nepřipadalo mi to nějaké nepravděpodobné. Až na ten konec, ale na 4 hvězdičky to je.

kam-pak
07.02.2016 5 z 5

Líbilo se mi to. Mám ráda stejný příběh vyprávěný z pohledu dvou (více) aktérů. Ta knížka byla trošku jako film: utíkalo to svižně, žádná červená knihovna s dopředu jasným koncem. (i když ten konec zrovna...no ale jo :-) )

Evička
16.07.2014 5 z 5

Moje první knížka od této autorky a jsem velmi mile překvapená. Krásná knížka ze života, líbil se mi i styl psaní, moc hezky se četla. Doporučuji všem. :-)))

odejana
11.03.2012 3 z 5

Hrozná anotace. Oproti Klubu cizoložníků, který je víceméně černobílý a od začátku jasný, je Klub záletníků mnohem propracovanější, postavy nejsou tak jednoznačné, je v tom víc života a jeho záludností a přemetů. Psychologicky dobře vystižené postavy Elle, Williama, mladičké Cate a Beth. Dobře postižené vztahy k matkám a otcům. Vícevrstevnaté situace a jejich řešení. Případně je vykreslená podstata maniodepresivní psychózy. V románu se dost ztrácí "literatura", literární ztvárnění problémů ze života - hodně mi to připomínalo novinové příběhy s koncem, který mají čtenáři tak rádi.

Kniha Kruh záletníků je v

Přečtených65x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených5x
Knihotéce10x
Chystám se číst28x
Chci si koupit5x