Stíny minulosti

Stíny minulosti https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/145787/bmid_stiny-minulosti-jOG-145787.jpg 4 17 2

Kruh hříchu série

< 3. díl

Kate se pod přísným dohledem svého dědečka, vévody z Cluyne, a v londýnské společnosti necítí dobře. Vše jí připadá příliš povrchní. Útěchu nalézá v přátelství podobně smýšlejících žen, jež si říkají Hříšnice a věnují se - ó, hrůza! - vědě. Kate přesto oceňuje dědečkovu starostlivost, a proto souhlasí, že se zúčastní velké slavnosti na jeho panství... Hříšně krásný, prostopášný, arogantní a naprosto nemožný hrabě Marco Ghiradelli je jako špion londýnské vlády vyslán na zámek vévody z Cluyne, kde se koná velká sešlost. Na panství je zavražděn jeden z významných hostů. Nůž zabodnutý do jeho těla patří krásné Kate, k níž je hrabě od začátku silně přitahován. Její nesmírná krása, inteligence i ostrý jazýček, a v neposlední řadě také parfém Marcovi kohosi připomíná... Připomíná mu něco, co se kdysi odehrálo v Itálii. Kate by nejraději na celý svůj předchozí život zapomněla - rozhodně by ve vybrané společnosti vyvolal skandál. Marcovi však paměť slouží výborně...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

To Tempt A Rake , 2011


více info...

Přidat komentář

Senza Jenka
25.03.2013 3 z 5

Předchozí díly jsem nečetla. Příběh není špatný, jen špatně vygradovaný. Trochu méně tlachů, trochu více napětí a nebezpečí.

modranka
04.03.2013 2 z 5

Tretia časť série ma zaujala ešte menej, než predchádzajúce dve. Navyše ma mrzí, že vydavatelia sa pri tretej knihe série rozhodli zmeniť formát z A5 ma A6, čo úplne sériu degradovalo.


Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

Cara Elliott
americká, 1951
2011  76%Falešné zásnuby
2012  74%Temný princ
2013  73%Stíny minulosti

Kniha Stíny minulosti je v

Přečtených31x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce47x
Chystám se číst8x
Chci si koupit5x
dalších seznamech1x