Krotitelka dráčků

Krotitelka dráčků https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/22474/bmid_krotitelka-dracku-Jve-22474.jpg 4 25 4

Teodora Ogltorpová série

1. díl >

Teodora tráví léto doma. Všichni kamarádi odjeli na prázdniny, tatínek na služební cestu a ji čeká dlouhé, horké a osamělé léto ve městě. Mezitím kdesi v hlubokém středověku hledá dračice Wyka bezpečné místo, kde by mohla snést vejce, a proklouzne přitom kouzelnou dírou v čase do současnosti. Netuší, že jí hrozí strašlivé nebezpečí. Hlavní královský čaroděj Gideon se zoufale snaží zabránit, aby se Wyka dostala do rukou nepřátel, a tak se vydává za ní... Znuděná Teodora netuší, že díky dračici Wyce, kouzelníkům a démonům, kteří vtrhli do jejího života, se všechno, co dosud znala, jednou provždy změní... celý text

Romány Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Triton
Originální název:

Hatching Magic , 2003


více info...

Přidat komentář

Elizza
22.07.2019 3 z 5

Já vám nevím. Co to jako bylo? Pokud je vám víc jak deset, tak to radši neriskujte. Možná by bylo fajn, kdyby se celý děj tolik nespoléhal na náhodu. Drak náhodou objeví portál. Náhodou se usídlí pod nosem holce, která je drakama posedlá a čirou náhodou i sama doma...
Další věc, je jméno hlavní hrdinky. Proč asi dávají autoři svým postavám jednoduchá a snadno zapamatovatelná jména? Protože když ani na konci knihy nejste pořádně schopní přečíst příjmení hlavní hrdinky, tak to váš názor na knihu moc nezlepší.

Elulilinka1
15.05.2017 5 z 5

Jedna ze zajímavě napsaných knih, která dozajistě osloví mnoho čtenářů. Určitě si přečtu i druhý díl pod názvem DRAK Z NIKDYBYLU.


Božnice
02.06.2012 3 z 5

Knížka mě moc neoslovila.. Asi jsem na ni moc stará.. :) Spíše vhodná pro děti pod 10let :)

Janamarie
19.01.2012 4 z 5

Kniha uspokojí dnešní čtenáře, protože se hemží počítači, Internetem a jinou moderní technikou, kterou malé děti často ovládají mnohem lépe, než jejich rodiče… Zdá se, že příběh zaujme i kluky.

Štítky knihy

draci

Autorovy další knížky

Ann Downer
americká, 1960
2007  76%Krotitelka dráčků
2008  77%Drak z Nikdybylu

Kniha Krotitelka dráčků je v

Přečtených60x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce18x
Chystám se číst9x
Chci si koupit1x