Dračí učedník

Dračí učedník https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/294742/bmid_draci-ucednik-kCL-294742.jpg 4 13 4

Kroniky drakologů série

< 3. díl >

Ve třetím díle populární drakologické série se sourozenci Daniel a Beatrice Cookovi chystají spolu s rodiči a se svým dračím mazlíčkem Plamencem otevřít útulek pro opuštěná dráčata. Konečně mohou žít jako rodina! Idylu však přeruší děsivá zpráva doktora Drakea o útoku na několik členů Dračí společnosti. Je možné, že jsou zpátky drakomorové - starobylý řád rytířů, kteří přísahali, že vyhubí všechny draky na zemi? V nastalé situaci zůstávají Beatrice a Daniel znovu sami, jen pod dohledem nafoukaného dračího učedníka Erasma. Ten se nejprve tváří, že mu lidská mláďata nestojí ani za pozdrav, ale když někdo unese Plamence, musí sourozenci a Erasmus spojit síly, vypravit se na záchrannou misi, zjistit, kdo je zrádce, a překonat všechny kouzelné nástrahy drakomorských katakomb.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Brio
Originální název:

The dragon´s apprentice , 2011


více info...

Přidat komentář

julie0463
01.06.2022 4 z 5

I třetí díl mě bavil. I když už si tedka moc ten příběh nepamatuji tak mě hezky nadchnul. Doporučuji

twiggynka
29.01.2021 5 z 5

Knihu jsem začínala číst před spaním mému 6ti letému synovi, jenže ho to asi po 100 stranách začalo nudit. No docela to chápu, je na takový příběh malý. Ale věřím, že si ho za pár let přečte sám a bude stejně nadšený jako já. Protože já ten příběh samozřejmě musela v noci dočíst. Opravdu mě to bavilo a myslím ,že se brzy pustím do dalšího dílu. Oddechovky jsou někdy potřeba :-)


Cynickýholub
09.08.2020 5 z 5

Třetí díl mě, jak jinak, bavil. V každém díle jsem si našla něco, co mě na příběhu bavilo a tady tomu nebylo jinak.
Rozhodně si celou sérii zase někdy přečtu a tentokrát sice ne s takovou chutí po adrenalinu, nýbrž s nostalgickým úsměvem na tváři z pohledu starší holky.

Slugterra
30.06.2017 5 z 5

Úžasná knížka. Strašné moc se mi líbila. Postavy, příběh. No prosté super! Za mě rozhodně 5 hvězdiček!