Obrovité potíže

Obrovité potíže https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/25293/bmid_obrovite-potize-JKJ-25293.jpg 4 96 4

2. kniha série Kronika rodu Spiderwicků: A co bylo potom. Nikdy není na světě tak zle, aby nemohlo být ještě hůř. Nick Vargas z americké Floridy o tom ví své. Poté, co jeho maminka zemřela a otec si do Mangrovové kotliny přivedl novomanželku a svým dvěma chlapcům nevlastní sestru, už nic není jako dřív, protože Laurie je jako posedlá po bytostech z kouzelného světa, kteří si spolu vyřizují účty. Prostřední svazek druhé série světoznámé Kroniky rodu Spiderwicků na scénu vedle hromotluků z předchozího dílu přivolává další nevypočitatelnou bytost z Klíče Arthura Spiderwicka a hlavně pořádně nabírá na obrátkách. Nickův domov postihne katastrofa, o jejíchž původcích vědí své jen sourozenci Vargasovi, a tak naši mladí obrobijci budou čelit neuvěřitelným zážitkům a ještě obrovitějším potížím. Podaří se jim zachránit Floridu před nebezpečím, jež povstává z hlíny a chystá se zlikvidovat svět? Pomůže jim Slepejš Jack? A jakou roli v tom sehrají mořské panny z přístavu, exotická akvarijní rybka a diktafon? Mějte kuráž, čtěte dál, co jim osud přichystal! Přeložila Jana Jašová.... celý text

Dobrodružné Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

A Giant Problem , 2008


více info...

Přidat komentář

mysik612
28.06.2019 1 z 5

To stejné co první díl. Nevím jak ostatním, ale mě přijde, že tahle kniha odrazuje děti od toho, aby si vymýšleli svou vlastní pohádku, jelikož v knize není jediná magická bytost, která by byla hodná. Všechny jsou zrádný a prohnaný, dětem, co je uviděly, to přineslo jen problémy a nikdo jim nevěřil. Všichni se od nich odvrátili a vše, co dělají, je špatně. Být o pár let mladší, mám vystaráno na to, že celé měsíce nebudu moct spát a budu se děsit čtyřlístků.

Ailin
06.07.2017 5 z 5

Druhý díl série Kroniky rodu Spiderwicků a co bylo potom mohu doporučit všem milovníkům pohádek s fantasy prvky. Kniha je napsána čtivým stylem a jedná se o velmi příjemnou jednohubku. Nebojte se tedy popustit uzdu fantazii a vrátit se do svých 11-12 let a příběh si naplno vychutnat.
Bude se Vám líbit :)


Smrtka92
06.05.2015

Bezva pokračování a rozhodně zajímavý plán jak se částečně zbavit hromotluků :D
Těším se na konec ve 3 díle

BooksLucyKing
08.06.2013 5 z 5

Tak tenhle byl asi jeden z těch nejnapínavější a nejakčenějších dílů. Moc se mi líbil.

Štítky knihy

nadpřirozené bytosti

Autoři knihy

Tony DiTerlizzi
americká, 1969
Holly Black
americká, 1971

Kniha Obrovité potíže je v

Právě čtených1x
Přečtených175x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených7x
Knihotéce48x
Chystám se číst24x
Chci si koupit21x
dalších seznamech1x