Křivé obvinění

C. L. Taylor

Šla kvůli němu do vězení. A teď ho zničí. Před pěti lety Olivii Sutherlandovou odsoudili za to, že připravovala úkladnou vraždu svého manžela. Nyní je konečně volná a pevně rozhodnutá uskutečnit svůj plán: obnovit vztah s dcerou, očistit své jméno a zničit bývalého manžela, který ji křivě obvinil. S pomocí několika přátel se pouští do boje s větrnými mlýny. Jak daleko je přitom ochotná zajít? A jak daleko zajde Dominic, aby jí v tom zabránil? Minulost je totiž ještě děsivější, než se Olivia domnívala, a tentokrát není ohrožena jen její svoboda, ale i život.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2025 , Vendeta
Originální název: The Guilty Couple

Komentáře knihy Křivé obvinění

Mishka_a7
01.01.2026

Jedno nepovedené manželství, velká zrada a ještě větší touha po pomstě.

Příběh mě chytil od samého začátku a je vyprávěn z pohledu několika osob, což mám ráda.

Byla to taková ta klasická thriller/oddechovka, kterou přečteš raz dva a jen tipuješ, kdo je zrádce.

Jediné co mi nesedělo, byla detektivka Dani, která byla současně osobní trenérkou, protože jak je známo, detektivové moc volného času nemají. Na konci by se mi líbilo i vyjádření Iana, ale to už by byl jen takový příjemný bonus.

Kdo má tenhle styl knížek rád, určitě dostane to, na co je zvyklý.

Mimochodem, ta obálka se mi hrozně líbí!

Paja1709
31.12.2025

Me se to líbilo. Ano nebylo to úplně mistrovské dílo,ale podle me to melo vše. Od začátku pekne napínavé. Kapitoly se střídaly z pohledu více osob.A cetly se dobře Mela jsem svůj tip kdo by za tím mohl stát....no netrefila jsem se.Takze ja můžu doporučit.

Warty
30.12.2025

Asi jsem dle anotace čekala něco trochu jiného, o nějaké promyšlené pomstě nemůže být řeč. Ale četlo se to dobře. Taková dobrá oddechovka.

mary2019
29.12.2025

Křivé obvinění jsem si vybrala v rámci spolupráce s Knihy Dobrovský.
Měla jsem na výběr z několika titulů, a protože jsem tuto autorku dosud neznala a anotace mě opravdu zaujala, volba byla jasná.

A že jsem nešlápla vedle, se ukázalo už po pár stránkách.

Příběh je vyprávěný z několika pohledů, což mě bavilo. Některé postavy mi byly sympatické víc, jiné míň – a přesně tak to má být. Autorka vás nenechá vydechnout. Skvěle vás připoutá ke každému slovu. Já osobně jsem se od knihy nemohla odtrhnout.

Je to čtivé, napínavé, plné zvratů a překvapení. Netušíte vůbec nic – a na konci vám spadne brada. Za mě výborný thriller. Nenudila jsem se ani na chvilku. Kapitoly jsou krátké a krásně na sebe navazují.

Rozhodně a s chutí doporučuji.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

C. L. Taylor také napsal(a)

C. L. Taylor
britská, 1973