Kreativní myšlení

Kreativní myšlení https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/351358/bmid_kreativni-mysleni-aza-351358.jpg 3 9 2

Kniha je důležitým a inspirativním průvodcem tvůrčím myšlením na pracovišti i mimo něj, čerpá z umění, psychologie, vědy, sportu, práva, obchodu a technologií. Tyto myšlenky vám pomohou realizovat vaše velké myšlenky v praktickém světě. Každý z výkonných ředitelů ví, že je velmi těžké myslet velkoryse, když je pod tlakem. Tato kniha nabízí praktické zásady, inspirace, a zdravou dávku pragmatismu, který vám pomůže najít a používat správnou dávku kreativního myšlení na cestě k co nejlepším výsledkům. Podnikatelka Amy Whitaker čerpá z příběhů atletů, manažerů, spisovatelů, vědců, podnikatelů a dokonce i umělců, aby vám ukázala, jak na to. "Pokud chcete vytvořit umělecké dílo v jakémkoliv oboru, nemůžete se pohybovat z bodu A do bodu B. Vy musíte bod B stvořit. Kniha Umělecké myšlení vás posune od vět "Nebylo by skvělé, kdyby...?" k uskutečnění vašich nejsmělejších myšlenek a cílů.... celý text

Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Omega
Originální název:

Art Thinking , 2016


více info...

Přidat komentář

zdendaz
15.07.2019 4 z 5

Pokud mám hodnotit praktické a využitelné rady, tak bych dal snad i plný počet. Kniha je opravdu dobrá a z tohoto pohledu ji mohu doporučit.

Nicméně formu bych hodnotil tak za 2 hvězdičky. Kniha je napsaná opravdu dobře a čtivě, ale je příšerně roztahaná a to, co v ní sotjí za to, by se vešlo na 20 stran. Omáčka je fajn, ale tady to přehnali.

Shrnutí: Pokud ovládáte rychločtení, doporučuji. Pokud ne, vyberte si lepší knihu, třeba "Důmysln umění, jak mít všechno u prdele".

Martin466
09.02.2018 2 z 5

Osobně preferuju konkrétněji zaměřený text, ale chápu, že v případě tvůrčí činnosti to asi vždycky nejde. Pokud jste u vytváření něčeho nového a váháte jestli to má smysl, knihu si přečtěte. Možná to pomůže podívat se s nadhledem na stávající situaci a zbytečně nezoufat.


Štítky knihy

tvořivost, kreativita

Autorovy knížky

Amy Whitaker
americká
2017  67%Kreativní myšlení

Kniha Kreativní myšlení je v

Právě čtených4x
Přečtených13x
Knihotéce14x
Chystám se číst19x
Chci si koupit6x
dalších seznamech1x