Summer

Summer https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/213782/mid_summer-213782.jpg 4 262 25

Krásní mrtví série

< 3. díl >

Nejsou živí. Nejsou mrtví. Něco mezi tím. Odhalí Darina včas temná tajemství, aby tak vykoupila duše Krásných mrtvých? Po Krásných mrtvých není několik týdnů ani stopy. Darině se po Phoenixovi strašně stýská. Snad se vrátí a pomůže jí vyřešit tajemství další záhadné smrti.

Přidat komentář

eŠ
13.12.2020

První dva příběhy se mi líbily víc. Třetí příběh ztrácí na atmosféře, která se mi v prvních dílech tak líbila. Vrahové jsou ve všech třech dílech tak podobní, že by to mohl být ten samý člověk. Všichni jsou psychopati.

V prvním díle se mluvilo o tělesném postižení, v druhém o ADHD, v tomto mělo zřejmě jít o schizofrenii. Vyobrazení této nemoci se však nepodařilo. "Slyšet hlasy a poslouchat co říkají." Přesně to obecné co si každý pod pojmem "schizofrenik" představí. Ani v tomto to neobohatilo. Ale přililo do ohně mýtů. Velká škoda.

hellena1523
30.12.2019 3 z 5

Autorka už se začíná trochu opakovat, což začíná být nudné. Jasně, zajímá mě příběh i rozuzlení, ale když vlastně předem tuším, co se bude dít a co se stane, už to postrádá tu originalitu, kterou jsem oceňovala v prvním díle...


eliskaprchalova
19.08.2019 5 z 5

Výborná fantasy kniha.

katka639
11.06.2019 3 z 5

POZOR SPOILER!

Kniha nebyla špatná, ale přestává mě bavit, jak každý díl vlastně skončí stejně. Nemyslím tím ani tak vracení v čase. Vrátí se vždy ten, kdo byl u vraždy přítomen - vrah. V případě tohoto dílu Darina (protože u vraždy Summer byla), aby si byli jisti, že vrah je ten, o kom si to myslí. Ale co mě irituje je to, že v každém díle nakonec každý vrah zemře. V prvním díle zemřel Matt spolu s Jonasovým otcem, ve druhém byl zastřen a teď vraha zabil Phoenix elektrickým proudem. Přijde mi, jakoby autorka nevěděla, jak knihy zakončit a tak nakonec i vrahy zabije. Knihy chci přečíst všechny proto, protože mě zajímá, jak to s vraždami bylo ale když se blížím k tomuto konci, už se mi to ani číst nechce, protože je mi jasné, jak to dopadne. Stejně jako vždy!

Veruu95
02.05.2019 5 z 5

Předchozí dva příběhy se mi líbily maličko víc, ale i tak byl tento skvělý :) Narozdíl od předchozích dvou, jsem vůbec netušila, kdo by to mohl udělat, až ke konci jsem měla tušení.
Skoro mě až mrzí, že už zbývá jen jeden díl a série je u konce.

ZNellyZ
15.08.2018 5 z 5

Tenhle díl mě dost překvapil. Vraha jsem tušila, až posledních pár stránek před odhalením. Celkově mě kniha bavila a jsem ráda, že Darina každým dílem více dozrává a nechová se pořád, jak malé dítě. Zároveň jsem byla dost v šoku z Logana.

Laughtubbe
11.05.2018 4 z 5

Summer byla podle mě taková skvělá příprava na poslední díl. Byla to fajn dívka a šlo vidět, že jí hlavní hrdinka chce pomoci i jejímu bratříčkovi. Jde vidět, že hlavní hrdinka dost riskovala při pomoci každému z nich.

Pedruska01
10.03.2018 3 z 5

Jediné pozitivum na téhle knize je, že je poměrně čtivá a že vám zvědavost nedá a musíte vědět víc. Každopádně vývoj ohledně charakteru Dariny, hlavní hrdinky, je na bodu mrazu. Prostě katastrofa. Stále a pořád hrozná a jednoduchá blbka, ze který si každý kluk (a nejen ten) sedne na zadek. Je prostě nej ve všech ohledech. Pila mi krev.
Logan - to jako vážně?! Bylo to nutný?! Za to z Brandona jsem lehce zklamaná - v tomhle směru jsem čekala víc.
Nejspíš bych se s tím měla smířit, že autorka bude používat slovo zombie - dobře. Ale může mi někdo vysvětlit, k čemu potřebuje mrtvola rozdělávat oheň, aby jí nebyla zima nebo naopak, proč si vůbec nalévá hrnek kafe a pije ho? Tohle jednoznačně postrádá jakoukoliv špetku logiky! Bylo tam daleko víc věcí, které prostě nebyly na místě. Třetí díl v hodnocení prostě klesá ještě hlouběji než předešlý. Opravdu čistě ze zvědavosti se pouštím dál. Uvidíme, co mě čeká.

Jája92
27.01.2018 4 z 5

Není to špatné, vzhledem komu jsou tyto knihy určeny.

DracoMalfoy
26.02.2017 5 z 5

Tenhle díl je ze všech můj nejoblíbenější. Možná je to kvůli mým sympatiím k Summer, ale určitě pro zajímavý děj. Takže...jo.

kercah
27.11.2016 3 z 5

Tento díl mi příjde o dost slabší než ostatní, ale možná je to také tím, že se tam pořád opakují vysvětlivky, kdo je kdo a proč, což už u třetího dílu je celkem nuda. :/

KateChatt
23.06.2016

Skvělá knížka, přečtená jedním dechem. Akorát jak jsem psala k předchozímu dílu, že jsem začala mít ráda Arizonu, tak se Summer je to přesně naopak.Škoda :( BTW: Proč musel Logan umřít????!!!

Davina
17.11.2015 2 z 5

Za mě nejslabší díl, který mě vůbec nebavil. Byl až příliš zmatený, ale přesto jsem knihu přečetla. Od téhle série jsem stejně nic velkého nečekala. Teď už zbývá jen Phoenix...

ElisR1
04.01.2015 3 z 5

Trošku slabší díl, než ty předešlé, ale pořád dobré.

ellypusik
20.12.2014 4 z 5

Kniha byla napínavá a až na pár drobností, které mi do příběhu neseděly, byl příběh super.

Viky.Tejralova
19.12.2014 3 z 5

Tato kniha mě moc nebavila... První díl mě trochu bavil, ale potom mi to přišlo pořád to samé dokola, a tuhle knihu jsem vážně dočetla jen že jsem se donutila... Do dalšího dílu už jsem nešla... :-/

Pitye
31.07.2014 3 z 5

Knihy to nejsou špatné ale v tomhle díle už mi začalo vadit vracení se v čase. Darina celou knihu pátrá po vrahovi aby stejně ve finále došlo k cestování v čase a vyřešilo se to. Takže mi pak celé to pátrání a zatažení Dariny do světa Krásných mrtvých přijde zbytečné, protože by to vyřešili i bez ní....

Nicollet483
02.07.2014 5 z 5

Kniha byla skvělá, oproti předchozímu dílu jsem nebrečela uprostřed knihy, ale až na konci.

Mishak
06.06.2014 3 z 5

Tak třetí díl mě úplně zklamal... =( Čekala jsem od něj opravdu víc... A hlavně mi Darina začíná lézt pomalu ale jistě na nervy... Nevím proč, snad tou posedlostí k Phoenixovi - jasně, chápu, že ho miluje... Musím si ten čtvrtý díl nechat na později a proložit ho jinou knihou, jinak bych se z tý Dariny zbláznila =)
Ale musím říct, že jsem se neubránila slzám, když Logan zemřel... =( Brečela jsem jako želva a tak nějak jsem si pořád říkala, že to snad není pravda, že si to jen namlouvám, že zemřel... Až když jsem si přečetla větu o jeho pohřbu mi začalo pomalu docházet, že ho autorka opravdu nechala zemřít... =/ Škoda, měla jsem ho opravdu ráda...

antragus
09.09.2013 4 z 5

OK, ještě za 4, ale to hlavně za relativně zajímavé rozřešení, jinak - co si budeme nalhávat - zatím nejslabší dílek celé série. Upřímně doufám, že autorka jen nabírala dech před posledním dílem. A co se mi vlastně nelíbilo? No především bych řekl, že se to strašně dlouho plácá na jednom místě, nějaká zajímavá akce začíná opravdu až v posledních 50 - 100 stranách. Předtím se Darina víceméně jen válí ve svých pocitech a citech, zásadního se toho moc i přes její pátrání neděje. A pokud to byl pokus o psychologickou sondu do nitra postavy, případně o její vývoj tak...to řekněme nevyšlo. Skoro se zdá, že Darina přerostla svoji autorku a je velice svébytná a svéhlavá - i když se ji Eden Maguire snaží dohnat k nějakému psychoposunu a přinejmenším svou snahu každou chvíli nenápadně proklamuje, Darina mi přijde prakticky pořád (víceméně) stejná...

Štítky knihy

andělé

Autorovy další knížky

2011  68%Jonas
2011  75%Arizona
2012  74%Summer
2012  76%Phoenix

Kniha Summer je v

Právě čtených5x
Přečtených468x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených23x
Knihotéce204x
Chystám se číst97x
Chci si koupit18x
dalších seznamech5x