Krásky a zvířata

Krásky a zvířata https://www.databazeknih.cz/img/books/94_/94798/krasky-a-zvirata-94798.jpg 3 21 8

Jedenadvacáté století je stoletím singlů. Na odbyt jdou garsonky, protože pro jednoho jsou tak akorát. Mnohem méně jsou v kurzu snubní prsteny a svatební šaty. Přesto i na poli partnerských vztahů nacházíme dnes a denně šťastné konce. Pořád se zkrátka něco děje… Tato kniha je o nahodilých povyraženích, trapných omylech a nouzových i osudových láskách, přičemž každá z těchto položek může být pro někoho šťastným koncem. Hlavními hrdinkami jsou televizní moderátorka Bára, novinářka Hermína (kterou známe už z předchozí autorčiny knihy Důvěřuj, ale pak se moc nediv) a začínající spisovatelka a příležitostná modelka Andrea. Všechny v těch nejlepších letech, což ve skutečnosti znamená, že mládí je pomalu v trapu a kdo se nevdá teď, nevdá se už nikdy... Ale není nakonec lepší zůstat svobodná a nezávislá, když nabídka ženichů není zrovna exkluzivní? Máme čekat na Pana Božského (či alespoň Pana Ucházejícího), nebo se spokojit s partnerským modelem „kráska a zvíře“? O tom všem si přečtete ve vtipné, i když ne vždy bezuzdně veselé novele Zity Marinovové, přezdívané „Česká Carrie Bradshaw“. ... celý text

Žánr:
Humor , Literatura česká

Vydáno: , Čas
více info...

Přidat komentář

RomanDušek
14.10.2020 5 z 5

:-) :-) :-) :-) :-) VÝBORNÁ A VÝBORNÁ oddechovka pro pobavení. Hlavně ten Viktor byl nejlepší! :-) :-) :-) :-) :-)
Nechápu vlnu kritiky, kterou kniha od čtenářů přede mnou dostala. Hodnocení si zaslouží lepší. Příběh není určen na přemýšlení. Byl sepsán, aby se u něj lidé zasmáli a alespoň na chvíli vypnuli a odsunuli starosti stranou. Kniha u mne své poslání splnila na maximum!!
Zitu Marinovovou mám hrozně rád!

adlak
11.11.2018 3 z 5

Jednoduché počtení. Občas zábavné či smutné. Úhly příběhu z několika pohledů, které se navzájem prolínají a ovlivňují životy hlavních postav. Proč kritizovat, když každý má rád něco jiného :) Osobně jsem knížku měla rychle přečtenou.


tisha8409
05.08.2015 2 z 5

Opravdu blonďaté.

felix6338
06.11.2014 odpad!

Ač já chlap, četlo si mo trapně. Hloupě, nudně, opravdu žensky jsem cítil, že tohle je svět pipek dnešní doby a že se tomu říká príma život krásných holek.Styděl jsem se za tu primitivnost, protože ta nebyla spisovatelský profil, ale realita.
Kráska která je podvyživená dá všem a neví s kým čeká děcko....tak to je námět jako prase.

čohynka
06.06.2013 3 z 5

Knížky tohoto typu si nejraději vybírám na pobyt v nemocnici... Na ukrácení volného času ideální, nemusí se u toho nijak přemýšlet, čte se to docela dobře a hlavně - nemusím mít strach, že mi od smíchu popraskají stehy... Mezi moje oblíbené knížky ale nezapadne...

Jingle
24.11.2012 2 z 5

Jednovečerní oddechovka o pipinkách a jejich problémech, co od toho kdo může čekat? Já se vždycky stydím číst tyhle růžovoučký knížečky někde veřejně, třeba v tramvaji, protože ty přebaly jsou dost šílený. Na druhou stranu klidně přiznám, že občas i po něčem takovém sáhnu, když míjím v knihovně pult právě vrácených knih. Člověk to přečte za jeden večer, občas se u něčeho třeba i zasměje... a to tak nějak stačí. Nekoupila bych si to, ale toho jednoho večera nelituju ;)

malen
26.06.2012 2 z 5

Oddechovka, čte se celkem rychle, ale mezi své oblíbené autorky si ji nezařadím.

WEIL
01.12.2011

Bydlet v garsonce, splácet ji dvacet let, inu tomu se říká dobrá perspektiva.

Kniha Krásky a zvířata je v

Přečtených29x
Doporučených2x
Knihotéce18x
Chystám se číst7x
Chci si koupit1x