Pomsta

Pomsta https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/232384/bmid_kraska-a-zvire-kraska-a-zvire-pomst-VLU-232384.jpg 4 53 11

Kráska a Zvíře série

1. díl >

Jako mladistvé zachránil Catherine Chandlerové život tajemný cizinec, který má schopnost se proměnit v divokého tvora. O devět let později, již jako policejní detektiv, Catherine odhalí jeho identitu. Vincent ji přitahuje a postupem času se spolu sblíží, ale Catherine ví, že jejich vztah musí přede všemi tajit, protože je pro oba nebezpečný. Během záhadného výpadku proudu v New Yorku dojde k únosu Angela DeMarca, syna jedné z nejvlivnějších místních rodin. Catherine začne na případu pracovat se svou kolegyní, Tess Vargasovou, a vzápětí se doslechnou o další hledané osobě – otec Cat zmizel ze své vězeňské cely na Rikers Islandu. Vincent se ze všech sil snaží Cat pomoci, ale jak napětí narůstá, pár uvízne v pasti, z níž vede jediná cesta ven. Oba se musí postavit minulosti a dokázat sílu své lásky. Nový román Nancy Holder potěší nejen fanoušky seriálu Kráska a zvíře, ale všechny, kteří mají rádi romantické a zároveň napínavé příběhy.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Dívčí romány

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Vendetta , 2014


více info...

monika0181
monika0181
23.11.2023 2 z 5

Tak s touto knihou jsme se minuly o několik světelných let daleko. Po dlouhé době jsem po přečtení knihy totálně prázdná a nechápající. Má to snad nějaký první díl, o kterém nevím, prolog? Nějaké vysvětlení k zápletce? Nebo je to takové fantasy, že si toto má čtenář domyslet? Ty náznaky, co tam jsou, je jak retrospekce z jiného dílu. 2/3 knihy jsem se nutila do čtení, ten zbytek už nějak utekl. Za mě základ nedobře vysvětlen, zápletka zbytečně komplikovaná a tu super chemii a lásku mezi hrdiny vůbec necítím. Troufám si tvrdit, že tady jsem opravdu nepochopila, co autorka chtěla knihou říct. Pokud je ta filmová série lepší, tak dejte přednost radši jí. Na další díl se v nejbližší době rozhodně nechystám, i když ho mám.

Kocicakmartinek
Kocicakmartinek
30.01.2023 4 z 5

Po shlédnutí seriálu jsem se pustila i do knihy a není to ono. Možná kdybych nečekala ten velký až erotický náboj mezi oběma účastníky, tak bych nebyla tolik zklamaná, ale tohle byla čistě jen detektivka a veškeré scény, které jsem chtěla byly uzemněny. Takže pro milovníky detektivek ano. Pro milovníky fantasy pro ženy ani moc ne. A pro milovníky romancí už vůbec ne.
Nejsem zřejmě cílová skupina přesto, pokud pominu to, že jsem čekala něco jiného, tak jsem si čtení vlastně užila, proto čtyři hvězdy, ale spíš horší čtyři!


MAU256
MAU256
18.06.2022 4 z 5

Dobré detektivní čtení, takový zvrat jsem tedy nečekala. Líbil se mi vztah Cat a Vincenta, že ho jejich láska drží v lidskosti. Taky Tess a Džejtý, za jejich kamarádství a věrnost. Určitě si přečtu i další díly, neboť by mne zajímalo, jak to bude se všemi pokračovat, když teď jsou s Cat a Vincenta dlužníci DeMarca.

"Vyřiď mu to. Dluží mi. Dvakrát. Jednou za sebe a jednou za NI."

Sam99
Sam99
09.07.2018 4 z 5

Výborná detektivka, horší milostná kniha. Skvěle jsem si početla a pustím se do dalších. Jenom mě štve, že autorka nezačala příběh hlavních postav od začátku, lidé, kteří seriál nesledují, se pak určitě v ději ztrácí a nevidí spojitosti s vedlejším dějem tak jako ti, co seriál sledovali.

andrea4315
andrea4315
02.01.2017 4 z 5

Pravověrné příznivkyně fantasy pro ženy budou zklamané. Je to čistá detektivka, s jedním!!! fantasy prvkem a veškeré scény zavánějící romantikou končí mravnostním střihem ala pohled na dveře ložnice.
Detektivky nejsou zrovna mým šálkem kávy, takže jsem furt odkládala, až na to budu mít náladu, ale je to napsané dobře, číst to souvisleji, určitě jsem i docela napnutá. Dávám proto o hvězdu víc, než jaký z toho mám pocit.
Protože mě osobně více brala vedlejší linie okolo Gabea a netuším, co se stalo s Celeste se pustím i do dvojky :-)
Pozn. seriál vůbec neznám.

Lalina3
Lalina3
01.07.2016 5 z 5

Úžasná kniha. Četla se prakticky sama. Chvilkama mi sice trošku vadilo, že se tam neustále řešil jen případ, i když byla Cat s Vincentem, vždycky se museli o případu zmínit, prostě nebyla stránka, kde by se něco neřešilo. Neřekla bych, že je to odpočinková knížka, ale zase až tak moc se nad ní přemýšlet nemusí, i když někdy už máte toho vyšetřování dost. :-) Já si v takovém případě dala chvilku pauzu a pak s chutí pokračovala.
Moc doporučuji, jak knížku tak i seriál.
Co nejdřív se pustím do druhého dílu, doufám, že přibude chvil, kdy budou Cat a Vincent spolu v klidu sami.

snilek.holka
snilek.holka
07.01.2016 1 z 5

Představte si celkem zajímavý příběh a někdo by vám dal o něm knihu, která ovšem začíná někde uprostřed příběhu. Tak přesně tak jsem se cítila při čtení téhle knihy.

maca5449
maca5449
04.11.2015

Nedočetla jsem. Měla jsem pocit, že čtu už druhý díl. Celá ta pro mě zábavná část - jak se dali dohromady, kdo je čí otec a čím se provinil - je v podstatě shrnuta třemi větami hned na začátku. Asi se spíš podívám na seriál.

Katera
Katera
06.07.2015 4 z 5

Po přečtení komentářů jsem měla trochu obavy, jestli jsem s koupí této knihy "neulítla", protože seriál jsem neviděla. Nakonec mě mile překvapila, dobře se četla a příběh pěkně odsýpal. Určitě jsem si nepřipadala ztracená v ději nebo jinak zmatená. Hlavní postavy mi byly sympatické, takže jsem jim přála šťastný konec. Bavilo mě sledovat jak Vincent občas bojuje sám se sebou a snaží se ovládat svou zvířecí stránku, naštěstí ta pravá žena na něj má dobrý vliv :-)

zuzurana
zuzurana
25.06.2015 1 z 5

Som velmi sklamana, cakala som, ze to bude dobra kniha rovnako ako serial. Velka nuda. Autorka zacala knihu zo stredu. Keby som nepoznala serial, nevedela by som o com je rec. Z urcitymi vecami citatela zoznamuje pocas celeho priebehu knihy, ze clovek musi pozorne citat, aby to pochopil. Rovnako sa mi nepaci autorkyn styl pisania. Dava priestor pre rozne banalne rozpisovanie detajlov, ktore mna ako citatela nezaujimaju. Casto som sa v deji stracala, ze som nevedela o com je rec.. Som sklamana ze som si tuto knihu kupila a ze som ako blba sa na kupu tejto knihy tesila. Ani cena nezodpoveda kvalite knihy.

May
May
15.06.2015 4 z 5

I podle popisu "děje" i proto, jak obvykle série začínají, jsem očekávala že 1.kniha série začne seznámením hlavních postav :-) a není to tak ... Osobně bych těm, kdo se chystají knihu číst a neviděli seriál doporučila jeho shlédnutí a to obou sérií. Věřím že knihu je možné číst i pokud někdo seriál neviděl, ale čtenáři budou chybět informace o událostech, na něž se autorka odvolává krátkými poznámkami bez podrobnějšího vysvětlení a které se staly v seriálu. Čtení je to příjemné, kniha splnila to co jsem od ní očekávala, tedy po té co jsem strávila že začíná tak nějak "zprostřed" .