Kouzlo psané rukou

Kouzlo psané rukou https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/440964/bmid_kouzlo-psane-rukou-Emc-440964.jpg 4 9 3

Vstupte do našeho pohádkového příběhu, v němž se kouzla a čáry i souboj dobra a zla odehrávají na pozadí kaligrafie. Pohádka vypráví o neobyčejné cestě za tajemstvím záhadného písma na čarovném pergamenu. Děti se učí psát zcela spontánně (spolu s hlavní hrdinkou Mirou) od kouzelných bytostí. Písemné předlohy jsou součástí ilustrací a prohlubují manuální zručnost, schopnost soustředění a smysl pro detail. Na předsádce čtenáři najdou návod k tahům pro každou kapitolu a také rady, jak dosáhnout hezkého výsledku. Tak si každý sám dotvoří tuto jedinečnou knihu, do které se opravdu může čmárat a psát. Příběh je napsaný krásným jazykem a výjimečným způsobem propojuje dětem důvěrně známou současnost s mystickým světem. Ozřejmuje nejen smysl ručního psaní, ale i úcty k přírodě a k dědictví minulosti.... celý text

Přidat komentář

Kačka0307
28.02.2024 5 z 5

Knihu jsme s maminkou objevily v Levných knihách. Velmi mě zaujala, začala jsem ji číst už cestou domů. Protože jsem dítě, tak to na mě opravdu dobře zapůsobilo.
Miluji kaligrafii a ještě k tomu maluji a vyrábím, kniha pro mě byla přínosná.

P.ary
22.08.2020 4 z 5

Velmi zajímavá kniha... já mám dočteno, má devítiletá dcera zatím ještě čte (přes prázdniny má na vše času dost :-) ) ale zatím se jí kniha líbí a to je základ :-)
Já osobně bych uvítala více té kaligrafie, ale kniha je určena především pro děti a dcera je spokojená a to je nejdůležitější :-)


TheMelorry
15.06.2020 2 z 5

Zajímavá kniha, která slibuje kaligrafii pro děti, formou vyprávění příběhu o malé dívce učí, která hledá taje psaní.
Bohužel, mě osobně kniha zklamala. Čekala jsem více a podrobnější rozepsání jednotlivých písmen a opravdové "učení se" kaligrafii. Příběh, který byl prezentován, jako hledání tajemství krasopsaní, mě také nenadchl tak, jak jsem očekávala. Zdá se mi moc komplikovaný, co se postav a putování týká a dějově nedomyšlený. Nejsem si jistá, že bude kniha pro děti pomocníkem při učení se kaligrafii. Jako kladné ale hodnotím, pěkné grafické zpracování.

Štítky knihy

pro děti od 9 let

Autorovy další knížky

2020  71%Kouzlo psané rukou
2017  70%Krasopis
2016  90%Cizorodá vášeň
2022  80%Milovníkům noci - snový román

Kniha Kouzlo psané rukou je v

Přečtených11x
Doporučených2x
Knihotéce9x
Chystám se číst9x
Chci si koupit7x