Kouzelník z Pekingu
kniha od: Markéta Hejkalová
KoupitKoupit eknihu
Román ze současnosti, v němž se osudy tří žen prolínají na území tří států - Česka, Číny a Finska. Z dějově dosti propleteného příběhu vystupují do popředí tři hrdinky: stará dáma Vlasta, pokoušející se i přes neblahé životní zkušenosti najít smysl života; emancipovaná Hana s manželskými problémy, které chce řešit vztahem k milenci a pracovním pobytem v Pekingu; nehezká asistentka čínského kouzelníka Jasmine, zoufale shánějící peníze na matčinu operaci. Jejich křivdy, propady, naděje a lásky v minulosti i současnosti řeší tato kniha, jež není nijak převratná, ale číst se dá docela dobře....celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/14221/kouzelnik-z-pekingu-14221.jpg 3.919Žánr | Romány, Pro ženy, Literatura česká |
Vydáno | 2008, Hejkal |
více informací... |
Komentáře (4)
Kniha Kouzelník z Pekingu

Jediné co se mi líbilo bylo jak byly příběhy postav skvěle propletené, bylo jich tam poměrně dost, ale nikdy nevznikl zmatek, že bych nevěděla kdo je kdo a co se děje, bylo to hezky napsané, to musím uznat, nicméně po dočtení jsem si říkala, co to ve mně vlastně mělo zanechat? Jaká byla pointa? Nebo ponaučení? Co jsem si z toho vlastně měla vzít?

Nejdříve jsem měla problémy se do knihy začíst. Ale děj byl velmi zajímavý. Když jsem se seznámila s postavami, které v knize vystupují, tak se mi to líbilo. Bylo zajímavé jak se protagonisté knihy vzájemně propojili.
Autor a jeho další knihy
- Země skrytých úsměvů 2020
- Měj mě rád/a 2017