Kouzelná třída - Další kouzlení

Kouzelná třída - Další kouzlení https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/308420/bmid_kouzelna-trida-dalsi-kouzleni-qG9-308420.jpg 5 28 4

Kouzelná třída série

< 3. díl >

Kouzelná třída je o rok starší. Mimořádná dobrodružství však žáky víly Jamíny čekají i v novém příběhu. Jak už asi víte, víly mohou být ve světě lidí jen krátkou dobu, a tak musí kouzelná třída přijít na způsob, jak se se svou báječnou učitelkou Jasmínou znovu setkat. Nebude to lehké, ale bude to stát za to. Chyťte se spolu s neposednými třeťáky kouzelného klubíčka a nechte se vtáhnout do podivuhodné vílí říše. Zažijete například bublinovou honičku, ochutnáte kouzelné maliny a zjistíte, jakým novým kouzlem obdaruje víla Jasmína svoje žáky.... celý text

Přidat komentář

MilackovaN
03.07.2023 5 z 5

Moje prvňáčky i druháčky kniha naprosto okouzlila. Pokaždé, když jsme ji šli číst, tak se moc těšili na další dobrodružství víly Jasmíny.

KatyM.
01.06.2023 4 z 5

Další díl Kouzelné třídy opět nezklamal, synovi se moc líbila. Tentokrát děti bude učit pan učitel, který s dětmi podnikne výlet za vílou Jasmínou.


Karola050716
27.02.2021 3 z 5

První polovina pokulhává, konec už docela fajn, ale na rozdíl od prvního dílu série bohužel chybí to podstatné.. kouzlo.

JankaV80
12.01.2020 4 z 5

Děti se po prázdninách vracejí do školy, teď už do 3. třídy. Je jím jasné, že už je nemůže učit vila Jasmína a tak netrpělivě očekávají, kdo je bude učit. Jaká bude nová paní učitelka?
Jenže, ona to nebude paní učitelka, ale pan učitel Max Nový, který je přísný, ale spravedlivý a má děti rád. Není to však jediná změna, do třídy nastupují i dva noví žáci - dvojčata Oskar a Sára, ktere děti přijmou mezi sebe.
A s novým panem učitelem a novými spolužáky se třída, protože se jim po vile stýská, vydává do světa víly Jasmíny, kde zažijí opět něco nevšedního.
Kniha se mi i synovi moc líbila, krásné pokračování série o kouzelné třídě. Tentokrát není v knize ustálená délka jednotlivých kapitol, což je veliká škoda. Taky jsme se synem narazili na pár překlepů, proto "pouze" 4 *.