Kouzelná cesta domů

Kouzelná cesta domů https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/372857/bmid_kouzelna-cesta-domu-vvz-372857.jpg 4 14 3

Honzík s Barunkou se touží vrátit do země, kde se narodili, do země, o které jim maminka často a krásně vypráví. A tak se vypraví na cestu. Na svět se dívají z výšky, ale díky kouzelnému kukátku vidí i sebemenší drobnosti. Podívejte se na svět jejich očima v překrásné obrázkové knížce Vlasty Baránkové.

Přidat komentář

TyttoMetsasta
10.01.2022 4 z 5

Mě se moc líbí ilustrace ke knize, jako by nás zavedly do minulého století. Příběh je milý, ač trochu zvláštní, za to ubírám jednu hvězdu, nicméně kniha je celkově opravdu milá.

florentinas
04.11.2021 1 z 5

No nějak mě to vůbec neoslovilo ten příběh!


anna.zahy
08.03.2020 5 z 5

Je to o tom, že Honzík a Barunka byli v nějaké cizí zemi, asi v Německu, a stýskalo se jim po babičce. A ta jim napsala dopis, že zítra k nim přiletí mráček a odnese je za ní do Prahy. A tak se tam objevil a letěli a letěli dál, přeletěli spoustu městeček. Napadlo je, že musí vzít pro babičku dárek, a tak když letěli u jabloně, tak natrhali jablíčka. A pak najednou byli v Praze u babičky a moc se jim tam líbilo. A napsali rodičům, aby za nimi přijeli zpátky domů, protože tam maminka s babičkou dřív bydlela. A tak rodiče přijeli do Prahy a všichni tam zůstali. A Barunka s Honzíkem tam pak chodili do školy.
Byla to krásná knížka a má krásné obrázky, vypadá, že jsou štětcem a jsou nádherné.