Kostolanyho burzovní seminář pro kapitálové investory a spekulanty

Kostolanyho burzovní seminář pro kapitálové investory a spekulanty https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/103923/kostolanyho-burzovni-seminar-pro-kapitalove-investory-a-spekulanty-103923.jpg 4 11 2

Co "Kostolanyho burzovní seminář" tak příjemně odlišuje od běžných publikací, je především připravenost psát o vášni k burzovní spekulaci. Angažovaně a s vtipem popisuje formou dialogu mechanismy burzy a říká věci, které čtenáře připravují o mnoho iluzí. André Kostolany sestavil katalog otázek, na které důkladně a od základu odpovídá se svou fundovanou profesionalitou. Jeho "burzovní seminář" je tak užitečný rádce každého kapitálového investora a spekulanta. A to především proto, že čtenáře podněcuje k pozornému sledování vlastního chování, zda disponuje psychickou a finanční stabilitou, které jsou předpokladem úspěšné spekulace.... celý text

dalimoni
dalimoni
26.01.2012 5 z 5

Pro mě 5 hvězdiček, čtivě a relativně pěkně popsané principy obchodování s cennými papíry, určitě vhodné i pro neekonomy, píše čtivě, aby to pochopili i lidé mimo obor.

Dooma
Dooma
06.01.2012 3 z 5

Zajímavá kniha, ve které Kostolany odpovídá na položené otázky. Jedná se vždy o krátkou otázku a o relativně stručnou odpověď, pričemž otázky na sebe postupně navazují.

Kostolany v knize popisuje svůj přístup k akciových trhům a svoje různé životní příhody. Poměrně příjemné čtení pro zájemce o kapitálové trhy.


Autorovy další knížky

André Kostolany
maďarská, 1906 - 1999
2007  95%Peníze a burza Umění, jak přijít k bohatství
2004  80%Kostolanyho burzovní seminář pro kapitálové investory a spekulanty

Kniha Kostolanyho burzovní seminář pro kapitálové investory a spekulanty je v

Právě čtených1x
Přečtených18x
Knihotéce7x
Chystám se číst6x
Chci si koupit5x