Ztracené království

Ztracené království https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/294940/bmid_ztracene-kralovstvi-w7i-294940.jpg 4 35 5

Koruna tří série

< 2. díl >

Trůn, který byl trojčatům předurčen, se zdá být stále vzdálenější… Vzkříšený král Brutan se svou armádou nemrtvých ovládá město Idilliam. Elodie s Tarlanem se snaží sestavit vlastní vojsko a najít způsob, jak zachránit svého bratra Galfa, který zůstal ve městě uvězněn. Anebo nezůstal? Galf objevil chodbu spojující Idilliam se ztraceným královstvím Celestis. Tam se setkává se svou matkou, kterou nikdy nepoznal. Ale ona si na něj nevzpomíná. Zapomene i Galf v podivném království na ty, které má rád? Mezitím se Tarlan a čaroděj Melchior vydávají na cestu za obnovou kouzelníkovy moci; Elodii s armádou nechávají na stráži. Dívka je však zrazena a zajata Lordem Vicerinem, který se ji chystá využít k naplnění vlastních zájmů. Tarlan, Elodie a Galf budou muset vynaložit všechny své síly a schopnosti, aby vůbec přežili.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Fantasy , Pro děti a mládež

Vydáno: , Host
Originální název:

The Lost Realm , 2016


více info...

Přidat komentář

Star-Lord
28.12.2018 2 z 5

První díl stál za to, ale tenhle ne - začátek byl utahaný, prostředek byl dobrý, jenže pak...

SPOILERY! ...pak useknou Fessanovi hlavu na gilotině. Právě ten moment zabil celou knihu. Třetí díl si přečtu za hodně dlouho a jen proto, že chci vědět, jak to bude s Galfem a jak zabijí Vicerina. A to, jak zabili Brutana, mi přišlo dost uspěchané - Tarlan si tam přilétne, zabije ho, konec.

Nechápu, jak může mít tohle víc procent než první díl.

wwwknihomol.cz
25.01.2018 5 z 5

Božííí opet skvělý příběh trochu smutný konec v kapitole z galfem ale jinak super proto 5*❤


Wojta777
16.10.2017 4 z 5

Pokračování velmi dobré první knížky. Je vynikající, ale musím podotknout, že děj byl v půlce knížky nudný. Zato konec byl třešničkou na dortu.

Viki0
29.05.2017 5 z 5

Musím říct, že tady byly nudné, ale i zajímavé části. Nedokážu ohodnotit, jestli je Ztracené království lepší než Prokletý král. Bylo tu vážně dost nudných pasáží. Například části s Tarlanem mě ve většině knihy nudily – až poslední dvě kapitoly s ním mě začaly bavit. Na druhou stranu mě dost bavily části s Elodií a Galfem. Děj byl napínavý a ve většině případech čtivý. Pokud jste četli 1.díl, rozhodně doporučuji.

milunka21
27.01.2017 5 z 5

Jeste lepsi a akcnejsi nez prvni a to nejsrm cilovka. Fakt se mi to libi :-)

Autorovy další knížky

J.D. Rinehart (p)
americká
2015  80%Prokletý král
2016  83%Ztracené království
2018  87%Zrození Toronie

Kniha Ztracené království je v

Přečtených55x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce56x
Chystám se číst23x
Chci si koupit7x