Koruna nenávisti

Koruna nenávisti https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/406723/bmid_koruna-nenavisti-MOW-406723.jpg 4 375 82

Koruna série

1. díl >

Někdo by řekl, že jako dcera současného prezidenta USA mám skvělý život. Bohatá, slavná a všechno to, co by si některé holky mohly přát. Jenomže já sním o obyčejném životě, v němž bych nebyla nucena provdat se za nejděsivějšího muže, co jsem kdy potkala. Myslela jsem si, že jsme se právě seznámili, jenže se ukázalo, že toho o sobě spoustu nevím. A to vinou tak zvrácené, tak pokřivené minulosti, že ji nemůže vymazat ani hromada peněz, ani status prezidenta. Jsem rebelka, podle některých spíš zklamání. Nikdy mi nezáleželo na drahých svatebních šatech nebo na tom, kolik kdo utratí za oblek šitý na míru. Je mi fuk, jestli máte šaty ze supermarketu, nebo od luxusní módní návrhářky. Tak proč se vdávám za ďábla v obleku za tisíce dolarů? Zjistím, jak se mi to přihodilo. Proč si beru jednoho z nejmocnějších mužů v zemi. Jenže abych to zjistila, musím se vydat do temnoty, na cestu pokrytou krví nevinných, která mě zavede přímo do pekla. Tohle peklo je však milionové apartmá v New Yorku, kde na trůnu sedí Bryant Saint Royal. +18... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Crowned by Hate , 2018


více info...

Přidat komentář

Niki.N
26.03.2024 3 z 5

Opravdu nevím co k téhle knížce říct. Po přečtení EKK jsem čekala nadšení,ale opak je pravdou. Moc se v téhle knize nevyznám. Děj hodně přeskakuje a nikdy nepoznám kde je realita a kdy pouha vize čí sen. A ten konec

anndrra
18.03.2024 odpad!

Větší blbost jsem už dlouho nečetla. Ne, opravdu to není proto, že bych dark romance neměla ráda. I pointa knihy mi přijde celkem fajn, ale to zpracování je příšernost. Hlavní postavy neprošly žádným progresem, nevybudovaly si žádný vztah. Oba se chovali prostě jen jako magoři. Křeček v kleci si počíná logičtěji než oni. Prostě proběhlo typické: Nesnáším tě. Odhalení proč. A pak už to byly jen poznámky, které autorka jaksi pozapomněla rozepsat do knihy. Vím, že Amo je strašně oblíbená a chválená, osobně už jí ovšem šanci znovu nedám. Odpad knihám skoro nedávám, ale tohle... Lituju papíru, lituju inkoustu a času, který jsem ztratila čtením.


miloslava3256
02.10.2023 3 z 5

Eeeh! jakože cože to???!! to je asi přesná reakce na tuto knihu. mám za sebou sérii běsnění a králů, ale tady toto se fakt zvrhlo.

Moc málo stran, moc děje, častý časový skoky, jak kdyby v knize fakt něco chybělo ... když si říkám, fajn, tak začátek proč se to děje nám nevysvětlí, tak snad dále ... ale ono je to horší, nedávalo mi to smysl.

Postavy sem si zamilovala a toužila vědět jak to s nimi dopadne, ale spíš to vyvolalo víc otázek.

katasokolov
30.08.2023 3 z 5

3/5*

To, že Amo píše velice čtivě, je fakt. Ale já prostě některé její příběhy žeru a některé jsou až moc mimo tento čas a prostor. Části textu byly zmatené a zrychlené - na málo stránkách se autorka snažila sehrát až moc velké divadlo, a to se jí ve finále vymstilo.

Rozuzlení bylo podobné jako v knize Habibi a jsem docela zvědavá, co s tím autorka ještě vykouzlila v pokračování. Obsese krví mi zase připomněla některé pasáže z Cat and Mouse Duet.

Nicméně nejlepší autorčinou sérií pro mě zůstává Půlnoční běsnění.

adela.hol
15.08.2023 4 z 5

Isa je dcerou prezidenta USA. Na každém kroku je obklopena muži v černém, může mít veškerý přepych, na který jen pomyslí, ale ji nic z toho nezajímá. Je to rebelka a černá ovce rodiny v tom největším smyslu slova. Zatímco její sestra je ukázkovou dcerou, na kterou je otec hrdý, Isa dobrovolně hledá temnotu a užívá si tak, jako ona chce a s kým chce. Ve svých jednadvaceti letech toho zakusila opravdu hodně.
Ve chvíli, kdy se setká s Bryantem Royalem, nejmocnějším mužem v zemi, připadá jí sice povědomý, ale nedokáže ho zařadit. Pak ale stačí jedna jeho věta a Isa znovu upadne do své temné minulosti, kterou si myslela, že nechala zavřenou. Bryant ji nutí, aby si ho vzala, jinak její minulost vyjde najevo. Minulost, která oba dva spojuje. Co se mezi nimi stalo? A proč po ní chce sňatek?

Běžně stačí, že abyste našli odpovědi na otázky, stačí si knihu přečíst. V tomto případě je to velký omyl. Po dočtení nebudete vědět nic. Absolutně nic. Po posledních kapitolách jsem totálně zmatená. Nevím, kdo je klaďas a kdo záporák. Nevím, co je pravda a co lež. Nevím, co je skutečnost, halucinace nebo sen. Prostě nevím nic.

Kniha je vyprávěna především z pohledu Isy, ale pár kapitol dostal i Bryant. Začtete se ihned a tuhle jednohubku dáte na posezení. I přes to, že kniha nemá ani 200 stran, dokázala autorka popsat vývoj jejich vztahu tak, že působil přirozeně. I když upřímně po tom konci, už nevěřím ani tomu vztahu, všemu co se mezi nimi odehrálo. Už si nejsem jistá vůbec ničím.

Kniha určitě není pro každého, je to typická dark romance, takže je to temné a zvrhlé, ale zároveň tím, jak si vás autorka vodí jako loutku, nemůžete přestat číst. A já samozřejmě beru do ruky hned druhý díl. Nezačínejte číst, pokud nemáte k dispozici oba díly.

Hodnocení nepatrně snižuji za některé scény, kde jsem úplně necítila tu správnou chemii.

Ewe291
14.05.2023 4 z 5

Dobre jedna jedina otazka "CO TO BOLO??????!!!!" Akoze vazne, co to malo znamenat?! V hlave Amo by som sa nechcela ocitnut ale toto, toto bolo nieco s coho sa nedokazem spamätat a idem hned na dalsiu cast a som zvedava co sa vlastne dozviem. A ak chcete byt zmeteny a mat asi miliardu otazok tak knihu vrelo odporucam

Misshell1
06.05.2023 5 z 5

Tohle je moje první kniha od autorky. Jsem tak nějak zvykla na knihy plný sexu a čtu romantiku. Ale tohle je vyšší level. To tak čtete a posledních 5 stran a autorka mě doslova srazí na kolena.
"Poznámka autorky: Pokud jste spokojeni s tím, jak se tento příběh uzavírá, prosím, přestaňte číst dál, jinak vás čeká drsné probuzení."
A vy si řeknete to jako vážně? Normálně jsem knihu musela na 5minut odložit a pak stejně cumite s pusou dokořán. Ale zůstává mi spoustu nezodpovězených otázek, potřebuji odpovědi :)

eliska2126
11.12.2022 4 z 5

Vždycky u čtení si říkám WTF a co se to sakra právě stalo? A přesně proto její knihy ráda čtu. Amo po vás hází jeden zvrat za druhým a popasujte se s tím jak chcete. Kolikrát si říkám, že jak se tohle mohlo stát a na dalších stránkách mi autorka naservíruje řešení všeho a dává to ve finále dokonale propracovaný děj.

V knize sledujeme příběh prezidentovy problémové dcery Isy, která dostává nabídku k sňatku od tajemného a temně vypadajícího milionáře Bryanta Royala. Isa si pokládá otázku, proč zrovna ona se má stát jeho manželkou? Ukáže se, že za nabídkou k sňatku stojí mnohem víc a my máme odhalit, co se za tím skrývá.

Isa je opravdu zajímavá hlavní hrdinka. Má opravdu hodně problémů a rozhodně to není taková ta typická hodná holčička, dcera prezidenta, která se chová ukázkově a reprezentativně. Isa je pravý opak a přesně to mě bavilo. Autorka tyhle hrdinky prostě umí. Další věc, kterou Amo Jones umí, jsou tajemní muži. A Bryant byl přesně takoví, jaký jsem očekávala, že bude - náladový, záhadný, pán situace. Právě poslední vlastnost mě dost bavila, protože ve spojení s Isou, která se věčně vzpírala, vznikaly vtipné situace.

O tajemné a temně části tohoto příběhu nebudu prozrazovat nic. Jen si to všichni hezky přečtěte. Autorka píše opravdu skvěle. Kolikrát si říkám, že tohle duševně zdravý člověk vymyslet nemohl a teď to myslím opravdu v dobrém slova smyslu!

Takže za mě další skvělá autorčina kniha do sbírky, i když jsem byla varována, že je tahle duologie nejslabší, i tak stojí za to a ten konec mě opravdu dostal! Přesto zůstává mou nejoblíbenější sérii stále Elitní klub králů.

evineckY
14.11.2022 5 z 5

Noooo, do kelu... Z knihy jsem ještě nemněla takový guláš v hlavě, jako z této.
Musela jsem se vrátit o několik kapitol s pusou otevřenou, než mi to došlo... teda myslím si to :-) Amo mi zase vtloukla brouka do hlavy. Musím pokračovat...

Dela90
02.11.2022 4 z 5

(SPOILER) Isa, je dcerou amerického prezidenta. Bohužel je jako černá ovce rodiny, otec ji nemá moc v lásce, kazí mu pověst. Ačkoliv je bohatá a slavná, přeje si obyčejný život. Jenže, stíny minulosti vyplouvají na povrch a ona je nucena vzít si nejvlivnějšího muže města Bryanta Saint Royala. Se kterým rozhodně nebude šťastná a co víc, nic není tak jak se na první pohled zdá. Všechno je opravdu velmi temné, hlavně nenávist, ustojí to Isa?

Když jsem začínala knížku číst, tak jsem si po pár stránkách říkala, že je to hodně hard-core. U Amo jsem zvyklá fakt na vše, takže jsem četla dál s nadějí, že to bude lepší. A světe div se, ono se to fakt stalo! Ačkoliv to bylo jednoznačně děsivější (jak na začátku knížky, tak na konci, kdy jsem opět nevěděla, jak se jmenuju a jen nevěřícně koukala s otevřenou pusou, jako, že d*prdele, cože?!

Tady nad tou knížkou jsem si uvědomila, že nic není takové jak se na první pohled může zdát. A že bohužel nenávist a zloba vládne světem a je fakt neštěstí, že to lidem prochází a ostatní lidé trpí.

Kromě toho to bylo taky opravdu peprné čtení s erotickými scénami, nic pro slabé povahy :D Ale tak to už u Amo chodí.

Mně se knížka prostě líbila, sice je to asi zvrácený. Amo prostě umí napsat knížku, z které si sednete na zadek. Nenávidím otevřené konce, takže jsem hned musela sáhnout po druhém dílu a jsem fakt zvědavá, jak to s Isou dopadne.

Doporučuju všem, kteří od knížky neočekávají lehkou romantiku, ale drsný příběh přesně ve stylu Amo Jones.

Arlienen
10.10.2022 3 z 5

Koruna nenávisti je druhou knihou , kterou jsem četla od Amo. Četla jsem Chaos v míru a ten nasadil určitou laťku. Tato kniha se mi zdá o trochu slabší, než mnou zmiňovaná kniha.
I přesto se mi líbil svět, který Amo stvořila. Isa s Bryantem byli zajímavým párem. Jejich vztah vznikl z nenávisti. Jak znám Amo, tak je za tím něco mnohem komplikovanějšího, nad čím zůstane můj rozum stát.
Z konce knihy jsem byla pěkně zmatená. Říkala jsem si ,,Co to jako je?". Nutně si potřebuju přečíst druhý díl, protože to skončilo otevřeně a to já nemám ráda. Musím vědět, jak to bylo s Isou!

Artep071
10.08.2022 2 z 5

Nejsem puritánka, ale tahle sexuální brutalita s chtíčem a submisivní přijetí sexu ...no to tedy ne. Bylo to místy nechutné, plytké a strašně zmatené..mám dojem že při závěru se ztratila celá kapitola. Možná byl námět zajímavý, ale Isa se svou povahou mi to docela kazila a v podstatě v celé knize nebyl nikdo kdo by mě zaujal a okouzlil. Chemie mezi hlavními hrdiny chyběla a náznaky citu ze strany Bryanta vyzněli jako uspěchané . Tuhle slátaninu si znovu nepřečtu.

Market116
15.07.2022 3 z 5

Přesto, že už jsem pár knih od Amo četla, myslela jsem si, že mě jen tak nepřekvapí...ale tohle byla opět nová úroveň zvrhlosti a nechutnosti... to si pak jen říkám, jaký život asi musí žít sama autorka, když ji něco takového napadá...
Jinak Bryanta jsem si celkem oblíbila, u Isy si nejsem jistá...byla dost naivní, nerozhodná...spíš mě trochu štvala...
Ale jak říkám, po předešlých knihách jsem tak nějak tušila co můžu čekat, ale někoho, kdo si tuto knihu přečte jako první, možná trochu odradí číst i další...
Mě to spíš pak už jen připadalo vtipné, nedalo se to brát moc vážně...děj byl dost chaotický a bláznivý...ještě teď si nejsem jistá tím, co je pravda a co ne...ale myslím, že v dalším dílu se to dozvím...

0197
04.05.2022 4 z 5

Tak jo, na Amo Jones jsem poslední dobou hodně narážela. Prý je to jedinečná autorka se šílenou myslí, jejíž styl nesedne každému. Převážně ke mně doléhaly kladné recenze a já to konečně musela rozseknout. Zajímalo mě, jestli taky budu fanoušek :-). Jelikož další dvě série nejsou ještě celé přeložené, řekla jsem si, že začnu touto duologií.

A jsem nadšená, zmatená a stále jsem se z toho neoklepala. A to je dobře :-). Čte se to samo. Je to tak trochu chaos. Většinu doby jsem měla otevřenou pusu, vykulený oči a čekala, co bude dál. Měla jsem obavy o své srdíčko, protože některé pasáže a hlavně pak konec byly o infarkt. Někdy to bylo trochu víc nechutný, zvrácený, ale mě to neuvěřitelně bavilo. Musím se přiznat, že jsem ještě nečetla něco v podobném stylu a o to více jsem si celou tu jízdu užívala.

Isa nebyla žádná světice. Na to, že byla dcerou prezidenta, tak byla dosti divoká a pořádná rebelka :-). Bryant je pořádný parchant, majetnický a mocný. Bože, která by si ho nezamilovala? Trochu smíšené pocity mám z Devona, uvidíme, jak se to s chlapcem nakonec vyvrbí.

Rozhodně zajímavé počtení. Už teď bych řekla, že budu v táboře, který pěje na autorčiny knihy ódy :-).

Ketrin.TR
31.03.2022 5 z 5

Fuha, tak todle byl doslova mazec. Děj se nikterak nenatahuje a hned vás vcucne do příběhu. Autorka je trošku mistryně nechutnosti a obscénnosti, což možná ne každému sedne, já s tím problém nemám. Taky ale umí dost dobře nasadit rychlé tempo, kdy během pár stránek připraví takové zvraty, že jen rychle otáčíte listy abyste už sakra věděli jak to bude dál. A že to je fakt mazec. Až pak přišla poslední kapitola. A ta to všecko total rozsekala, zamotala a nasadila velkého brouka do hlavy, že člověk musel zase listovat zpátky. Akutně potřebuji další díl, protože na těch spousta otázek, co mi v hlavě zůstala, dostanu odpovědi jedině tam. Její knížky jsou docela droga, už teď jsem ráda, že Elitní klub králů mě teprve čeká!

keiko33
16.03.2022 5 z 5

Táto kniha je tipická Amo Jones. Buď jej zvrátenú tvorbu milujete, alebo vám nesadne. Ja mám jej tvorbu rada. K tejto knihe poviem len toľko, že sa čítala dobre, príbeh zaujímavý a koniec? Hádam len dobre, že mám poruke hneď ďalší diel. K celkovému príbehu sa je ťažko vyjadrovať, keďže ešte neskončil. Uz sa teším na pokračovanie.

januska82
08.02.2022 4 z 5

Moja prvá kniha od tejto autorky a ja som maximálne zmätená.... Kým som sa nedostala k posledným dvom častiam, bolo to že wau..... Ale potom nastal taky zmätok, že doteraz neviem, čo a kto je skutočnosť a čo výmysel. Snáď v pokračovaní sa to ukludni a všetko vyjasní. Idem na to....

Petronella.k
23.01.2022 5 z 5

První díl a já sedim s otevřenými ústy a nevim co a jak bych to nazvala. Amo umí napsat knížky stylem, že je to všechno sakra jízda! Od začátku do konce musíte přečíst pozorně každé slovo, jinak se vracíte, abyste to pochopili a to je vážně o nervy. Autorčiny myšlenkové pochody jsou neuvěřitelné. Isa a Bryant, no, dvě nečekaně podobné si povahy. Isa, vytržená ze své oázy klidu a vhozená do jámy, ne lvové ale vlčí. Spletitý děj v knize hraničí s masochismem toho, kdo to čte. No proč ne, jsem zvědavější víc, než lázeňská veverka a knihu jsem dala za pár hodin a druhý dočítam. Přijde mi, že s každou knihou je autorka temnější a vynalézavější. Klobouk dolu, Amo!

DreamerX9
22.01.2022 odpad!

Připadá mi že tato kniha má dvě strany buďto hate nebo love. Za mě brak. Neuspořádané, chaos a pořád dokola opakující se písnička postav i děje. Zřejmě to chce zmenu autora a nebo by autorka mohla změnit základ. Trošku Stockholm syndrom, chování mimo a ten převrat? v podstatě rychlovka o ničem. Zklamání

NikolaSkop
03.01.2022 4 z 5

Jezisi! Tohle jsem necekala! Jaaa hned potrebuju dalsi dil! Serii Elitniho klubu jsem cetla celou minimalne 3x ! A myslim ze tahle serie natom nebude jinak… pff jsem vazne zvedava co bude dal a uprimne se i trosku bojim.. protoze ten konec me vazne dostal!!!

Štítky knihy

romance

Autorovy další knížky

Amo Jones
novozélandská, 1988
2018  73%Stříbrná labuť
2018  77%Polámaná loutka
2018  76%Šepot mrtvých
2019  72%Koruna nenávisti
2019  85%Malum – část první

Kniha Koruna nenávisti je v

Právě čtených5x
Přečtených491x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených18x
Knihotéce264x
Chystám se číst174x
Chci si koupit31x
dalších seznamech6x