Konspirace

Konspirace https://www.databazeknih.cz/img/books/74_/74365/konspirace-74365.jpg 5 7 4

Poslední kniha o atentátu na J. F. K., dramatické svědectví a nové důkazy. Kniha má čtyři části: DALLAS - otevřený a skrytý případ, OSWALD - zbloudilec nebo loutka?, KUBA - Klíč ke zločinu a KONEC HRY - klam a tragédie.

Literatura naučná Historie
Vydáno: , Papyrus , JEVA
Originální název:

Conspiracy , 1986


více info...

Přidat komentář

jekyll
30.06.2016 5 z 5

Skvělá kniha o atentátu na JFK. Asi nejlepší u nás. A. Summers je PAN spisovatel, jeden z nejlepších spisovatelů literatury faktu. Četl jsem od něho i Bohyni a opravdu, serioznost a nezaujatost je v jeho knihách zřejmá.
Ps: Pokud někoho téma JFK zajímá, doporučuji též knihu Mark Lane - Honba za právem.

zahadum
13.05.2014 4 z 5

V roku 2029 sa " odtajnia dokumenty " amerických spravodajských služieb k prípadu JFK. Je jasné,že celá tá fraška okolo utajenia je v skutočnosti snaha o zabudnutie....no koho bude táto historická udalosť skoro 100 rokov po - ešte zaujímať ? Je to smutné,že verejnosť nesmie vedieť prečo si najvyššie zložky USA zákerným spôsobom odstránili prezidenta ktorý mal v pláne zoštátniť FED....málokto vie,že FED aj keď sa honosí krásnym názvom FEDERAL je v skutočnosti súkromná spoločnosť ktorá má jediná právo tlačiť peniaze v USA a požičiavať ich vláde USA s vysokým úrokom. Kašlať kto zabil JFK...ako a kedy...je to všetko len fraška...nikto so zdravým rozumom už neverí tej trápnej konšpiračnej teórie o jednom " pomätenom " strelcovi Oswaldovi.
Predstavte si nikdy nesplatiteľný dlh....bilióny a bilióny dolárov ktoré FED bude môcť požičiavať....
a takto to vyzerá teraz : http://www.usdebtclock.org/

aj v tomto krátkom animovanom filme je pravda o JFK : https://www.youtube.com/watch?v=Awa0FQi3l3Y


bezprezdivky
05.01.2013 4 z 5

Skutečně silné čtení. Letos to bude padesát let, co část vládní exekutivy nechala oddělat vlastního prezidenta .............

valentýna
06.04.2012

Kniha získala prestižní cenu Zlatá dýka v kategorii literatury faktu z oblasti kriminalistiky. Je považována za nejlepší knihu o zavraždění prezidenta J.F.K. Zahrnuje poslední poznatky, které přineslo vyšetřování - pozoruhodné, ale přehlížené úřady.

Štítky knihy

atentáty

Autorovy další knížky

Anthony Summers
anglická, 1942
1993  91%Konspirace
2009  88%Bohyně: Tajné životy Marilyn Monroe
2003  92%Richard Nixon - Arogance moci

Kniha Konspirace je v

Právě čtených1x
Přečtených9x
Doporučených2x
Knihotéce29x
Chystám se číst8x
Chci si koupit7x
dalších seznamech1x